Uživajte uz popularne Štrumpfove!

53.ep - 21. rujna

Štrumpfovi dolaze u staru Španjolsku. Papa Štrumpf, zaokupljen iznimno važnim eksperimentom, gubi strpljenje. Gubi ga u doslovnom smislu riječi, a kako to sve završava, veliko je iznenađenje. Postoji otok, nedaleko od španjolske obale, gdje sićušni ljudi međusobno ratuju. Čim se Kuhar i Lumen nađu na suprotnim stranama, rat kreće nagore.

54.ep - 22. rujna

Štrumpfovi ne žele biti gusari i krasti zlato s brodova koji prolaze. No padaju pod utjecaj čarobnog amuleta i postanu dio posade Plavokljune papige.

36.ep - 23. rujna

Dvojica kradljivaca otmu Štrumpfića jer misle da je vilenjak i žele saznati gdje je skrio svoju hrpicu zlata. Papa Štrumpf organizira napad na zločince pitama od štrumpfgodica kako bi Štrumpfić mogao pobjeći. Vještica Kvrgić daje nalog Papa Štrumpfu. Mala plava stvorenja susreću malenu vješticu i uče je kako biti dobra, dok u isto vrijeme druga vještica gubi svoje zle moći na godinu dana nakon što upadne u rijeku.

37.ep - 24. rujna

Prekrasnu radost Božića za Štrumpfića i ostale umalo će uništiti zla Klorofila koja će začarati G. Nikolu želeći ga spriječiti u širenju blagdanskog veselja. Srećom, Papa Štrumpf i njegova mala plava stvorenja prekinu čaroliju i Božić je ponovno u cijeloj zemlji.

38.ep - 25. rujna

Mrgud shvati da emocije mogu biti sjajne, pogotovo nakon što zloća Klorofile stvori ledeno srce koje ima moć da ih sve liši brižnosti i ljubavi. Štrumpfovi se sprijatelje s djevojkom u nevolji koja je zaručena za Gargamela, uvjerivši njezina oca da je šašavi čarobnjak lud.

39.ep - 26. rujna

Štrumpfovi pomažu vilinskoj kraljici nadmudriti zločestog vilenjaka Flaviana, koji pokušava njezinu sinu oduzeti čarobnu zvečku. Eko je uvjeren kako svojim iscjeliteljskim metodama može pomoći svim stvorenjima, čak i opakom Azrijelu kojemu je šapa zapela u zamku. Azrijel ozdravi, ali iako je u iskušenju ostati sa Štrumpfovima ili ne, trči natrag Gargamelu vodeći svoga staroga gospodara daleko od sela Štrumpfova.

40.ep - 27. rujna

Nevolje Trapavoga odvedu preko rijeke. Ondje upozna Pixiese, šarmantna i lijepa bića s čijim će se neprijateljima Wartmongersima Štrumpfovi susresti na neočekivane načine.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju