Provedite vrijeme uz legendarne Štrumpfove!

56.ep - 21. listopada

Sigurno je kokoš nešto loše pojela. Prije je davala obojena jaja, a sada su njezina jaja tako obična i bijela. Sve se to događa u Rusiji i car će se opasno naljutiti ako Štrumpfovi ne pronađu rješenje.

57.ep - 22. listopada

U Africi Štrumpfovi susreću princa Bakurija koji može sve pretvoriti u zlato s pomoću svoje čarobne figurice nosoroga. Jednog dana dogodilo se nešto strašno: pohlepni trgovac ukrao je čarobnu figuricu! Lumen mora pronaći rješenje ili...

58.ep - 23. listopada

Afrički pripovjedači katkad se oslanjaju na čarobne moći. Lumen zdipi jednomu njegovu vrećicu s čarobnim prahom ne bi li Štrumpfovi sada slušali njegove priče. I zaista ga slušaju! Nikada ne uzimaj slatkiš od neznanca. Čak ni onda kada je on u obliku ljupke kućice. Štrumpfovi ne mogu odoljeti ukusnoj slatkoj kućici i nevolje počinju!

59.ep - 24. listopada

Njihovi čarobni kristali omogućuju Štrumpfovima odlazak na razna mjesta. Evo ih na Antarktici, poplavili su od hladnoće. A Štrumpfić se prehladio. Kako će pobjeći u toplije krajeve? Dok su Štrumpfovi u Švicarskoj, imaju priliku iz prve ruke upoznati neke posebnosti ove zemlje: na primjer, šašavi majstor satova kukavica zatoči Divljega...

60.ep - 25. listopada

U drevnoj Indiji beskrupulozni fakir Gargapuri proda Štrumpfove Rahaju za njegov privatni zoološki vrt. Samo su Papa Štrumpf, Divlji i Vicko slobodni tako da se moraju ušuljati u palaču i spasiti svoje prijatelje. Usput oslobode sve životinje iz kaveza u zoološkom vrtu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju