Trapavi u selo Štrumpfova vraća sićušno i ljupko stvorenje po imenu Fuzzle koje se naglo množi i prijeti da će pojesti novu branu.

4.ep, subota 27. travnja

Trapavi u selo Štrumpfova vraća sićušno i ljupko stvorenje po imenu Fuzzle koje se naglo množi i prijeti da će pojesti novu branu. Harma svira svoju glazbu i oduševljeni Fuzzli odlaze u šumu, gdje se uhvate za Gargamela koji ništa ne sumnja.
Gargamel uhvati deset Štrumpfova za svoj zlatni napitak, a Papa Štrumpf planira njihov bijeg. On dovabi zločestog čarobnjaka u šumu hrpom lažnog zlata te iskoristi nesvjesnog Azriela da mu pomogne osloboditi Štrumpfove.

5. i 6.ep, nedjelja 28. travnja

U proljeće se svi Štrumpfovi natječu za Štrumpfetu, a Gargamel je odlučuje začarati kako bi mu pomogla uhvatiti Štrumpfove. Papa Štrumpf intervenira te uz pomoć Azriela pomrsi Gargamelove planove.

Agata se pretvara u Štrumpfa, želeći im se osvetiti jer su joj uništili čarobni medaljon. No Papa Štrumpf je nadmudri i ponovno potjera iz šume. Gargamel se pretvori u bebu Štrumpfa te ga Štrumpfeta posvoji. U selu Štrumpfova prouzroči totalni kaos kada ga pokuša raznijeti tempiranom bombom. No Papa Štrumpf otkrije njegove zle namjere te iskoristi eksploziv kako bi ispalio čarobnjaka natrag u njegov turobni dvorac.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju