Štrumpfeta je našla novu prijateljicu Lauru, šestogodišnje dijete čiji roditelji žive u blizini šume.

11.ep - 18. studenog

Štrumpfeta je našla novu prijateljicu Lauru, šestogodišnje dijete čiji roditelji žive u blizini šume. Zajedno dvije djevojke odlutaju u šumu. No uhvati ih zla vještica koja ondje živi. Kuhar je pretjerao. Sve je deblji i deblji i njegova ga težina dovodi u opasnost. Zli će ga Gargamel uhvatiti… Može li Papa Štrumpf spasiti Kuhara?

12.ep - 19. studenog

Odlazak u močvaru kako bi se donio rijetki plamen velika je čast. Ali Trtko se ne želi ondje suočiti s čudovištem. Pa tko će ići u močvaru nego Štrumpf koji ne može reći ne?

13.ep - 20 studenog

Lumen je odlučio posvetiti se dobrobiti svojih sunarodnjaka Štrumpfova. Izliječit će ih od svih nevolja… Uz malu pomoć zlog Gargamela!

14.ep - 21. studenog

Štrumpfovi obožavaju tartufe. Tartufi pripadaju trolovima. Trolovi žive ispod Trolove planine, gdje iz sjena jezera vreba bezimena stvar...

15.ep - 22. studenog

Isprobavajući novu čaroliju na Štrumpfovima, Gargamel sam sebe pretvara u kamen. Štrumpfovi su presretni. Njihov najveći neprijatelj više ih neće gnjaviti! Lijeni je postao doista previše lijen. Drugi Štrumpfovi odlučili su se zato našaliti s njim: kad se Lijeni probudi, okružen je starim i naboranim Štrumpfovima koji mu govore kako je prespavao nekoliko stoljeća...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju