Uživajte u zgodama Štrumpfova!

51.ep - 14. rujna

Crveni pijesak Australije krije mnoge misterije. Štrumpfovi riješe važnu zagonetku dok pokušavaju spasiti Smoogleovo pleme od čarolije opakih Pješčanih čarobnjaka. Štrumpfovi istražuju drevni Japan, no zarobi ih zli nindža Rat. Samo Trapavi i Smoogle uspijevaju pobjeći. No kako mogu spasiti Štrumpfove od prvaka u karateu s crnim pojasom?

52.ep - 15. rujna

Mudrog i opreznog Papa Štrumpfa, bez kojega bi mala plava stvorenja bila bespomoćna, u drevnom Japanu ugrizao je kukac. Papa Štrumpf je od ugriza zaspao, a da bi ga probudili, Štrumpfovi kreću na putovanje.

31.ep - 16. rujna

Štrumpfovi shvate da je um moćniji od materije kada im prevarant podvali nevjerojatno skupi čudesni napitak. No Papa Štrumpf izliječi Štrumpfove od njihove privremene naivnosti i šarlatana od njegove zloće.

32.ep - 17. rujna

Planirajući kako uništiti zabavu Štrumpfova u povodu Dana vještica, Gargamel i Agata uhvate Lijenoga kojega je Majka Priroda slučajno obojila u crveno. Papa Štrumpf i Štrumpfovi pomognu Lijenome da pobjegne dok Majka Priroda zajedno s Ocem Vremenom ne vrati Lijenome njegovu plavu boju točno na vrijeme za zabavu.

33.ep - 18. rujna

Mali Sickly pretvori se u heroja kada zaboravi svoje bolesti i spasi preostale Štrumpfove od smrtonosnih potočnica. Gargamel ukrade rođendanski šešir Pape Štrumpfa kako bi namamio Štrumpfove u zamku. Papa Štrumpf prevari Gargamela i on ih pusti. Zatim zadrži neobičan šešir da podsjeti sve na njihov veliki bijeg.

34.ep - 19. rujna

Majstor shvati da je bolje štrumpfnuti nego uopće ne štrumpfnuti kada upozna svoju pravu ljubav.

35.ep - 20. rujna

Dok Štrumpfovi užurbano grade vremeplov, Papa Štrumpf izbezumljeno pokušava riješiti drevnu druidsku zagonetku prije negoli šumu zadesi katastrofa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju