Agata se pretvara u Štrumpfa, želeći im se osvetiti jer su joj uništili čarobni medaljon.

6.ep - 11. studenog

Agata se pretvara u Štrumpfa, želeći im se osvetiti jer su joj uništili čarobni medaljon. No Papa Štrumpf je nadmudri i ponovno potjera iz šume. Gargamel se pretvori u bebu Štrumpfa te ga Štrumpfeta posvoji. U selu Štrumpfova prouzroči totalni kaos kada ga pokuša raznijeti tempiranom bombom. No Papa Štrumpf otkrije njegove zle namjere te iskoristi eksploziv kako bi ispalio čarobnjaka natrag u njegov turobni dvorac.

7.ep - 12. studenog

Zimnica Štrumpfova uništena je te oni odlaze u udaljeni dvorac u potrazi za utočištem. Isprva misle da je dvorac uklet, no nakon što odgonetnu misterij pohlepnog štakora, zahvalni vlasnik nagradi ih obiljem hrane za njihovu dugu zimu. Ljubičasta muha ugrize Lijenoga te izbije epidemija koja seljane pretvori u ljutite, ljubičaste Štrumpfove. Papa Štrumpf otkrije da je pelud iz cvijeta tuberoze protuotrov te se stvari uskoro vrate u normalu.

8.ep - 13. studenog

Pokušavajući saznati gdje su skrili dijamante, Gargamel se pretvara da je postao prijatelj Štrumpfova. No kada pokaže svoje pravo lice, Papa Štrumpf izvede čaroliju da spasi svoje male Štrumpfove iz ruku zlog čarobnjaka. Zli čarobnjak Gargamel, uz pomoć svoje mame koja nije nimalo simpatičnija od njega, skovao je još jedan opaki plan. Pokušat će namamiti Štrumpfove novcem koji oni ne poznaju. Hoće li i Kuhar nasjesti na varku?

9.ep - 14. studenog

Zli čarobnjak Gargamel zatraži od kuma Baltazara da mu pomogne uhvatiti Štrumpfove. Da bi to učinio, morat će oteti Majku prirodu i tako zaustaviti dolazak proljeća. Srećom, Štrumpfovi spašavaju stvar.

10.ep - 15. studenog

Kralj Argon krupan je, neotesan i grub, a njegov čarobnjak Čaromir još je gori. On je uhvatio nekoliko Štrumpfova i planira ih iskoristiti kako bi ukrao kraljevo zlato...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju