Superheroj koji će spasiti svijet od kriminala.

(Spider-man), 2003., SAD

Crtana serija, 13 nastavaka

Glasovi: Neil Patrick Harris (Starship Troopers), Ian Ziering (Beverly Hilss, 90210), Lisa Loeb (Legally Blonde), Ed Asner (Elf), Rob Zombie (The Matrix)

Mladić koji posjeduje sposobnosti pauka bori se protiv zločina kao superjunak New York Cityja, a taj mladić zove se Peter Parker. No, svi ga poznaju pod imenom Spiderman.
Neil Patrick Harris, Ian Ziering i Lisa Loeb posudili su svoje glasove u novoj crtanoj seriji nastaloj prema stripu o popularnom superjunaku te istoimenom filmu.
Nakon što ga je ugrizao ozračeni pauk, tinejdžer Peter Parker dobije posebne sposobnosti te postaje junak koji pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija, ali i osvetnik za kojim traga policija. Obdaren nadljudskom snagom, nevjerojatnim refleksima, sposobnošću da se drži na raznim površinama penjući se upravo poput pauka pomoću mreže, te šestim čulom koje detektira potencijalne opasnosti, Peter se upušta u svoju misiju i borbu protiv kriminala u svom gradu.
Pri tom će se Peter Parker morati izboriti za razumijevanje javnosti kao i svojih prijatelja te napraviti ravnotežu između privatnog života, odlazaka na fakultet, sa svojim novim i nadnaravnim vještinama i moćima u borbi protiv zla.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju