Superheroj koji će spasiti svijet od kriminala.

9.ep. - 27. kolovoza
Dva se tinejdžera zafrkavaju u napuštenoj elektrani i pritom naiđu na oslabljenog Electra, koji je nekoć bio Max Dillon (iz nastavka The Party) (Ethan Embry). Electro se cijelo vrijeme skrivao u elektrani i kovao strujom nabijen plan povratka. Srećom za dvojicu tinejdžera, na vrijeme se pojavljuje Spider-Man (Neil Patrick Harris) i uspijeva ih spasiti od prženja strujom. Na sveučilištu Empire Stateu prof. Williams drži predavanje iz kemije, a Sally se uznemiri nakon što joj računalo pošalje poruku iz čista mira. Učeći kasnije tog dana u sobi, na TV-ekranu pojavljuje se jeziva slika Electra. Sally je bila na tulumu bratstva kad se Max pretvorio u Electra, čini se da se vratio po nju jer je voli i želi da budu zajedno.

10.ep. - 28. kolovoza
Jack I Mack (David DeLouise), mentalno ograničeni blizanci, opljačkaju oklopljeni kombi, zatim pokušaju brzo pobjeći na svojim motociklima. U tom se trenutku pojavljuje Spider-Man (Neil Patrick Harris) i sprečava ih, no iznenađuje ga koliko su blizanci spretno izveli pljačku. Na kampusu sveučilišta Empire Statea Flash Thompson (Devon Sawa) hvali se Mary Jane Watson/Mj (Lisa Loeb) da više ne mora učiti jer je pronašao idealnog mentora. Flash doživi veliko iznenađenje kad sazna da je mentor upravo Dr. Zellner koji upravo testira novu "pametnu drogu", a prvi su testni subjekti Jack i Mack, obojica imaju ispodprosječan IQ. Flash se iz sportaša pretvara u elokventnog intelektualca koji šarmira studentice na kampusu svojim humorom i znanjem o svemu, od američke književnosti do recitiranja Shakespearea na dva jezika.

11.ep. - 29. kolovoza
Richard Damien (John C. McGinley), bogati poslovni čovjek i kolekcionar, unajmljuje Shikatu, majstoricu borilačkih vještina i mačevanja da uhvati Spider-Mana (Neil Patrick Harris) kako bi ga dodao svojoj zbirci rijetkih životinja. Shikata i Spider-Man ubrzo se susreću u borbi prsa o prsa, no ona zaključuje da je Spider-Man previše plemenit protivnik te da ne zaslužuje hvatanje, nego borbu do smrti. Shikata obavještava Damiena da njihov dogovor više ne vrijedi te da namjerava namamiti Spider-Mana u najveću borbu njegova života. Damienu se ta zamisao ne sviđa te šalje svoje snagatore da je ubiju, no na njihovu žalost, Shikada ubija njih. Poslije toga ona nailazi na Spider-Mana i kaže mu da im slijedi borba dok jedno od njih ne umre.

12.ep. - 30. kolovoza
Blizance Gaines, Roxanne (Kathy Griffin) i Roland (Jeremy Piven), brata i sestru koji posjeduju nevjerojatne mentalne moći, prevoze u dobro oklopljenu konvoju kada dođe do dobro isplanirane prometne nezgode koja im omogući bijeg. Ili zamalo. U tom se trenutku pojavljuje Spider-Man (Neil Patrick Harris) koji se bori protiv mentalnih sposobnosti braće te svladava njihove udarce uma vlastitom snagom volje. Kasnije tog dana Peter Parker saznaje da je trio Pterodax, koji se sastoji od trojice bivših agenata KGB-a koje predvodi Sergej (James Marsters), iz zatvora izvukao Silver Sable (Virginia Madsen). Spider-Manovi se neprijatelji pojavljuju jedan po jedan! Silver Sable udružuje snage s Kravenom Lovcem (Michael Dorn) koji je također nedavno pobjegao iz zatvora kako bi se osvetio Spider-Manu koji nailazi na Mary Jane Watson/Mj (Lisa Loeb) i donosi joj iznenađujuće novosti.

13.ep. - 31. kolovoza
Podsjetnik na događaje iz prethodnog nastavka: nakon bijega iz oklopljenog zatvorskog vozila dijabolična braća Gaines, Roxanne (Kathy Griffin) i Roland (Jeremy Piven), svojim su udarcima uma uvjerili Spider-Mana/Petera Parkera (Neil Patrick Harris) da je Mary Jane Watson/Mj (Lisa Loeb) stradala od ruke Kravena Lovca (Michael Dorn). Tajnoviti neznanac Frank Elson (legendarni Stan Lee) uvjerava ga da će utjehu pronaći jedino u osveti, stoga Spider-Man počinje tražiti Kravena kako bi osvetio MJ priuštivši mu jednaku sudbinu. Drugi dio nastavka započinje Kravenovim posljednjim dahom nakon borbe sa Spider-Manom. Trenutak prije nego što će mu zadati posljednji udarac, Spider-Man primjećuje da je okolina drukčija nego što je pamti. Usput primijeti da je Kravenov govor drukčiji i zaključuje da se njegova percepcija stvarnosti promijenila. Postavlja se pitanje na koji način i tko je za to odgovoran.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju