Superheroj koji će spasiti svijet od kriminala.

1.ep. - 15. kolovoza
Peter Parker (Neil Patrick Harris) brucoš je sveučilišta Empire Statea i paralelno vodi tajni život kao Spider-Mman. Njegov štreberski prijatelj iz srednje škole, Max Dillon (Ethan Embry), želi se uklopiti u život na koledžu tako što se pokušava učlaniti u bratstvo i na taj način postati dio popularne ekipe. Nažalost, bratstvo ga na tulumu inicijacije samo okrutno ismije. Sprdnja na njegov račun otme se kontroli i Max se pretvori u Electra, zlikovca pod visokim naponom koji prijeti cijelom kampusu. Nemilosrdni Electro želi naplatiti dug svojim mučiteljima. Jedino ga Spider-Man može zaustaviti u pohodu na nevine i one manje nevine studente.

2.ep. - 16. kolovoza
Spider-Man (Neil Patrick Harris) na djelu pljačke stana u neboderu hvata Talon (Eve), ženskog lopova odgovornog za niz riskantnih pljački u gradu. Iako mu se uspije othrvati i pobjeći, Spider-Man joj uspije vidjeti lice nakon što joj padnu maskirne naočale. Harry Osborn (Ian Ziering), Peterov najbolji prijatelj i cimer, posljednjih je tjedana povučen i to zabrinjava Petera i Mary Jane Watson/MJ (Lisa Loeb). Briga ubrzo nestaje nakon što im Harry kaže da se viđa s djevojkom koja mu se veoma sviđa te ih želi upoznati s njome za večerom. Nakon što Cheyenne Tate (Eve) stigne, Peter jedini shvati da je ona zapravo Talon. Bojeći se da će povrijediti njegova prijatelja, Peter pod krinkom Spider-Mana pokušava nagovoriti Talon da se okani pljačkanja.

3.ep. - 17. kolovoza
Peter Parker (Neil Patrick Harris) nalazi se na konferenciji za novinare na kojoj se javnosti obraćaju gradonačelnik New Yorka i Tremaine, europski dostojanstvenik. Prilikom odlaska sa svečanosti na njihovu limuzinu netko provede napad bombom-strelicom, a Spider-Man dolazi u spas. Peterova prijateljica i tajna simpatija Indira Daimonji/Indy (Angelle Brooks), pripravnica na TV-postaji Empire-1, pomaže mu prodati snimku konferencije i strke oko limuzine. Ubrzo nakon toga netko provaljuje u Peterov i Harryjev stan i radi nered te se nameće zaključak da su provalnici tražili snimku gradonačelnikova govora. Digitalna obrada snimke otkriva da je bombu bacila žena! Indy otkriva da je žena na snimci Silver Sable (Virginia Madsen), plaćeni ubojica iz Istočne Europe.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju