SUB-NED 7.00

(´Shopkins´), 2014., crtana serija

O crtanoj seriji:
Shopkinsi su kreacija australskog proizvođača igračaka Moose. Za animaciju su zaduženi animatori Stefan Warren i Paul Gillett iz studija Flux Animation Brisbane. Likovi su dvodimenzionalni, ali pozadine su kompjuterski animirane, čime je postignut dinamičan kontrast u animaciji koji će se sigurno svidjeti najmlađima.

O radnji crtane serije:
Radnja je smještena u Shopvilleu, mjestu gdje svi Shopkinsi žive i u kojem se nalazi Shopkins trgovina. Svaki Shopkins ima svoj vlastiti karakter, hobije i osobnost i te se razlike vide kroz njihove svakodnevne živopisne pustolovine u supermarketu.

O likovima:
Apple Blossom

Apple Blossom voli pustolovine i prijatelji za nju kažu da je jako dobra osoba. Ima mnogo Shopkins prijatelja i najviše se voli družiti na odjelu voća i povrća.

Strawberry Kiss
Strawberry Kiss je najbolja prijateljica Apple Blossom i najviše voli pisati poeziju. Ona je sanjar s bujnom maštom i često sanja o vilama.

Lippy Lips
Lippy Lips je modno osviješteni Shopkins koja obožava shopping. Najbolje su joj prijateljice Apple Blossom i Polly Polish i voli provoditi svoje vrijeme na odjelu kozmetike.

Cheeky Chocolate
Cheeky Chocolate voli izazove, pomalo je drska, ali voli se zabavljati i nikada se ne boji uprljati. Najviše se voli šaliti s prijateljima.

Kooky Cookie
Kooky Cookie voli akrobacije, ali je i jako sramežljiva. Zato je njezini prijatelji uvijek tjeraju da se odvaži isprobati nove stvari.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju