Među trkaćim automobilima glavna zvijezda je mali crveni autić Roary!

1.epizoda - ponedjeljak 4. travnja
Maks je bijesan kada Roaryju ponude grijače za rezervne gume. Upravo iz tog razloga Maks preko noći pokušava navesti Roaryja da se loše ponaša. Za to vrijeme iz radionice se čuju čudni zvukovi, a Roary misli da je to duh.

2.epizoda - utorak 5. travnja
Roary prolije ulje po trkalištu i mora počistiti. Nije dobro počistio, pa nastaje problem. Roary zabrinjava hoće li auti uspjeti izbjeći ulje dok se utrkuju po stazi. Dolazi do problema na stazi, a Roarya muči proliveno ulje.

3.epizoda - srijeda 6. travnja
Maša je bijesna kada pronađe tragove guma na svojoj dekici za piknik. Sumnjivo izgledaju kao djelo CiCi, koja uvijek izvodi vratolomije. Ona tvrdi da nije kriva, pa Maša sada treba pronaći krivca.

4.epizoda - četvrtak 7. travnja
Facino neonsko svjetlo ne radi pa ga Veliki Chris odluči popraviti bez uputstva za upotrebu. Ostali nisu sigurni da će uspjeti, no Facino to želi napraviti pod svaku cijenu. Faca sada ima problem, a to je pronaći upute kako se takvo svjetlo popravlja.

5.epizoda - petak 8. travnja
Maša izazove Velikog Chris na utrku. Veliki Chris nema šanse protiv šefice u super formi. Trebat će se jako potruditi da dobije Mašu. Zato Veliki Chris upotrebljava sve svoje snage.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju