Među trkaćim automobilima glavna zvijezda je mali crveni autić Roary u čijim avanturama možete uživati od 6. listopada na Novoj TV!

3.ep - ponedjeljak 10. listopada
Maša je bijesna kada pronađe tragove guma na svojoj dekici za piknik. Sumnjivo izgledaju kao djelo CiCi, koja uvijek izvodi vratolomije. Ona tvrdi da nije kriva, pa Maša sada treba pronaći krivca.

4.ep - utorak 11. listopada
Facino neonsko svjetlo ne radi pa ga Veliki Chris odluči popraviti bez uputstva za upotrebu. Ostali nisu sigurni da će uspjeti, no Facino to želi napraviti pod svaku cijenu. Faca sada ima problem, a to je pronaći upute kako se takvo svjetlo popravlja.

5.ep - srijeda 12. listopada
Maša izazove Velikog Chris na utrku. Veliki Chris nema šanse protiv šefice u super formi. Trebat će se jako potruditi da dobije Mašu. Zato Veliki Chris upotrebljava sve svoje snage.

6.ep - četvrtak 13. listopada
Maša se osjeća bolesno, a Majstor Niko šalje je kući i kaže joj da se ne brine, on i Roary preuzet će njezin posao za taj dan. Dolazi do katastrofe kada pobrka zastave s masnim krpama. Raory sada treba pronaći zastave u krpama.

7.ep - petak 14. listopada
Majstor Niko iscrpljen je nakon što je radio cijelu noć kako bi sve pripremio za dolazak novinara. Roary i Kvrga ponude da će oni voditi radionicu te da umjesto njega može odspavati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju