Gledatelji Nove TV imaju priliku uživati u crtanoj seriji koja je desetljećima zabavljala sve generacije.

19.ep - ponedjeljak 9. siječnja
Mirko S. Zlikovski koristi kameru, kamen, oprugu, helikopter i druge uređaje da bi ulovio Pticu Trkačicu. Silvestar koristi različite sprave da bi prošao pokraj pasa koji čuvaju Čičijevu kuću. Mamuran miš pokušava otkriti zašto ga policija ganja po cijelom gradu.

20.ep - utorak 10. siječnja
Ptica Trkačica izbjegava Kojotove klopke. Dok se odmara na Havajima, Čiči unajmi morskog psa da ga štiti od Silvestra. Silvestar traži utočište u kući doktora Jerkyla i biva pretvoren u čudovište.

21.ep - srijeda 11. siječnja
Kojot lovi Pticu Trkačicu kroz tunel, pipu i teniskom mrežom. Silvestrov pokušaj da ulovi svojega novog susjeda Čičija ometu selioci i buldog. Pepé le Fuj lovi svoju ljubljenu s rivijere na udaljeni otok.

22.ep - četvrtak 12. siječnja
Mirko S. Zlikovski izgradi kojota-robota da bi ulovio svoj plijen. Silvestar pokušava preveslati Bakicu da bi pojeo Čičijom. Foghorn Leghorn ide na jug za zimu i naleti na nevolju u liku dva seljačka jastreba kokošara.

23.ep - petak 13. siječnja
Mirko S. Zlikovski pokušava uloviti Pticu Trkačicu. Silvestrovi stalni pokušaji da ulovi Čičija donesu mu neželjeno priznanje kada ga zabunom spasi od gangstera. Silvestar čuva tvornicu sira, a Brzi Gonzales ulazi da bi skupio sir za svoje gladne prijatelje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju