Gledatelji Nove TV imaju priliku uživati u crtanoj seriji koja je desetljećima zabavljala sve generacije.

20.ep - ponedjeljak 5. prosinca
Ptica Trkačica izbjegava Kojotove klopke. Dok se odmara na Havajima, Čiči unajmi morskog psa da ga štiti od Silvestra. Silvestar traži utočište u kući doktora Jerkyla i biva pretvoren u čudovište.

21.ep - utorak 6. prosinca
Kojot lovi Pticu Trkačicu kroz tunel, pipu i teniskom mrežom. Silvestrov pokušaj da ulovi svojega novog susjeda Čičija ometu selioci i buldog. Pepé le Fuj lovi svoju ljubljenu s rivijere na udaljeni otok.

22.ep - srijeda 7. prosinca
Mirko S. Zlikovski izgradi kojota-robota da bi ulovio svoj plijen. Silvestar pokušava preveslati Bakicu da bi pojeo Čičijom. Foghorn Leghorn ide na jug za zimu i naleti na nevolju u liku dva seljačka jastreba kokošara.

23.ep - četvrtak 8. prosinca
Mirko S. Zlikovski pokušava uloviti Pticu Trkačicu. Silvestrovi stalni pokušaji da ulovi Čičija donesu mu neželjeno priznanje kada ga zabunom spasi od gangstera. Silvestar čuva tvornicu sira, a Brzi Gonzales ulazi da bi skupio sir za svoje gladne prijatelje.

24.ep - petak 9. prosinca
Kojot koristi set za špijune da bi ulovio Pticu Trkačicu. Kada ga ugleda u izlogu robne kuće, Silvestar pokušava uloviti Čičija. Brzi Gonzales spašava godišnji festival sira gradonačelnika Štakorskog.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju