Gledatelji Nove TV imaju priliku uživati u crtanoj seriji koja je desetljećima zabavljala sve generacije.

15.ep - ponedjeljak 28. studenog
Čiči bježi u kuću doktora Jekylla i pretvori se u čudovište. Mirko S. Zlikovski još jedanput pokušava uloviti Pticu Trkačicu. Gladna, mala lasica pokušava ubiti pijetla koji je uvjerava da umjesto njega napadne psa.

16.ep - utorak 29. studenog
Kojota ozlijedi njegova vlastita sprava. Silvestar se mora boriti s mačkom lutalicom da bi spasio Čičija. Silvestar vodi svojeg sina u akvarij na pecanje.

17.ep - srijeda 30. studenog
Kojot koristi lovačkog sokola da bi ulovio Pticu Trkačicu.Umoran od lovljenja kanarinca, Silvestar odlazi u posjet psihijatru da bi se riješio svojeg Čiči-kompleksa. Foghorn Leghorn čuva Henina nestašnog sinčića.

18.ep - četvrtak 1. prosinca
Plan Mirka S. Zlikovskog da ulovi Pticu Trkačicu s pomoću pregrade sa šiljcima i gromobrana pođe po zlu. Dobri prijatelji Silvestar i Čiči ostanu zaglavljeni u snježnim planinama te se vraćaju svojim prirodnim instinktima. Najsnažnija buha na svijetu bježi iz cirkusa buha, ali njegov mir uskoro remeti zločesti buldog.

19.ep - petak 2. prosinca
Mirko S. Zlikovski koristi kameru, kamen, oprugu, helikopter i druge uređaje da bi ulovio Pticu Trkačicu. Silvestar koristi različite sprave da bi prošao pokraj pasa koji čuvaju Čičijevu kuću. Mamuran miš pokušava otkriti zašto ga policija ganja po cijelom gradu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju