Gledatelji Nove TV imaju priliku uživati u crtanoj seriji koja je desetljećima zabavljala sve generacije.

9.ep - ponedjeljak 26. prosinca
Kojot i dalje lovi Pticu Trkačicu. Čiči se sakrije u Bakičinu šeširu zbog čega je starica zbunjena kad ne može otjerati Silvestra. Silvestar šalje nekoliko miševa u stan koji mu je stanodavka odbila iznajmiti.

10.ep - utorak 27. prosinca
Tvrdoglavi kojot lovi Pticu Trkačicu. Silvestar prati Bakicu i Čičija na odmoru po Francuskoj, Švicarskoj, Italiji i Japanu. Milivoj Glavović lovi pumu.

11.ep - srijeda 28. prosinca
Gladni Kojot u Ptici Trkačici vidi slasno pečeno pile. Silvestar zamijeni oznake za božićne darove pa umjesto igračke za Božić dobije kanarinca. Silvestar i njegov sin počnu raditi kao lovci na miševe u prirodoslovnome muzeju i nalete na klokana.

12.ep - četvrtak 29. prosinca
Mirko S. Zlikovski kupi stroj za snijeg da bi lakše uhvatio Pticu Trkačicu. Silvestar pokušava doći na tegljač na kojemu je Čiči. Foghorn Leghorn misli da je snio noja.

13.ep - petak 30. prosinca
Kojot koristi unutarnju gumu, skateboard i dinamit da bi ulovio Pticu Trkačicu. Dok su na odmoru u Veneciji, Silvestar pokušava prijeći kanal da bi uhvatio Čičija.Foghorn Leghorn pokušava odgovoriti mladog jastreb od njegovih lovačkih navika učeći ga kako biti kokoš.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju