Gledatelji Nove TV imaju priliku uživati u crtanoj seriji koja je desetljećima zabavljala sve generacije. Od 8. studenog, samo na Novoj TV!

10.ep - ponedjeljak 21. studenog
Tvrdoglavi kojot lovi Pticu Trkačicu. Silvestar prati Bakicu i Čičija na odmoru po Francuskoj, Švicarskoj, Italiji i Japanu. Milivoj Glavović lovi pumu.

11.ep - utorak 22. studenog
Gladni Kojot u Ptici Trkačici vidi slasno pečeno pile. Silvestar zamijeni oznake za božićne darove pa umjesto igračke za Božić dobije kanarinca. Silvestar i njegov sin počnu raditi kao lovci na miševe u prirodoslovnome muzeju i nalete na klokana.

12.ep - srijeda 23. studenog
Mirko S. Zlikovski kupi stroj za snijeg da bi lakše uhvatio Pticu Trkačicu. Silvestar pokušava doći na tegljač na kojemu je Čiči. Foghorn Leghorn misli da je snio noja.

13.ep - četvrtak 24. studenog
Kojot koristi unutarnju gumu, skateboard i dinamit da bi ulovio Pticu Trkačicu. Dok su na odmoru u Veneciji, Silvestar pokušava prijeći kanal da bi uhvatio Čičija.Foghorn Leghorn pokušava odgovoriti mladog jastreb od njegovih lovačkih navika učeći ga kako biti kokoš.

14.ep - petak 25. studenog
Kojot koristi tablete za potres da bi uhvatio Pticu Trkačicu. Silvestar mora koristiti elektroničke uređaje da bi došao do Čičijeva gnijezda. Pepé le Fuj nehotice zavodi pobjeglu divlju mačku.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju