Gledatelji Nove TV imaju priliku uživati u crtanoj seriji koja je desetljećima zabavljala sve generacije.

14.ep - ponedjeljak 2. siječnja
Kojot koristi tablete za potres da bi uhvatio Pticu Trkačicu. Silvestar mora koristiti elektroničke uređaje da bi došao do Čičijeva gnijezda. Pepé le Fuj nehotice zavodi pobjeglu divlju mačku.

15.ep - utorak 3. siječnja
Čiči bježi u kuću doktora Jekylla i pretvori se u čudovište. Mirko S. Zlikovski još jedanput pokušava uloviti Pticu Trkačicu. Gladna, mala lasica pokušava ubiti pijetla koji je uvjerava da umjesto njega napadne psa.

16.ep - srijeda 4. siječnja
Kojota ozlijedi njegova vlastita sprava. Silvestar se mora boriti s mačkom lutalicom da bi spasio Čičija. Silvestar vodi svojeg sina u akvarij na pecanje.

17.ep - četvrtak 5. siječnja
Kojot koristi lovačkog sokola da bi ulovio Pticu Trkačicu.Umoran od lovljenja kanarinca, Silvestar odlazi u posjet psihijatru da bi se riješio svojeg Čiči-kompleksa. Foghorn Leghorn čuva Henina nestašnog sinčića.

18.ep - petak 6. siječnja
Plan Mirka S. Zlikovskog da ulovi Pticu Trkačicu s pomoću pregrade sa šiljcima i gromobrana pođe po zlu. Dobri prijatelji Silvestar i Čiči ostanu zaglavljeni u snježnim planinama te se vraćaju svojim prirodnim instinktima. Najsnažnija buha na svijetu bježi iz cirkusa buha, ali njegov mir uskoro remeti zločesti buldog.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju