Gledatelji Nove TV imaju priliku uživati u crtanoj seriji koja je desetljećima zabavljala sve generacije.

4.ep - ponedjeljak 19. prosinca
Kojot i dalje lovi Pticu Trkačicu. Čiči se sakrije u Bakičinu šeširu zbog čega je starica zbunjena kad ne može otjerati Silvestra. Silvestar šalje nekoliko miševa u stan koji mu je stanodavka odbila iznajmiti.

5.ep - utorak 20. prosinca
Tvrdoglavi kojot lovi Pticu Trkačicu Silvestar prati Bakicu i Čičija na odmoru po Francuskoj, Švicarskoj, Italiji i Japanu. Milivoj Glavović lovi pumu.

6.ep - srijeda 21. prosinca
Kojot leti u svemir u još jednom uzaludnom pokušaju da uhvati Pticu Trkačicu.Dvije mačke idu uloviti Čičija dok čisti snijeg iz svog gnijezda. Brzi Gonzales nadmudruje Silvestra te istodobno šarmira svoju djevojku.

7.ep - četvrtak 22. prosinca
Kojota zaustavlja ponor u cesti. Čiči se odluči sakriti u kavezima životinja u zoološkom vrtu kako bi pobjegao Silvestru. Silvestar vodi svog sina u vilu prepunu miševa kako bi mu dokazao svoje vještine lovljenja miševa.

8.ep - petak 23. prosinca
Kojot koristi nevidljivu boju kako bi ulovio Pticu Trkačicu. Čak ni slomljena noga ne može pokolebati mačju želju da ulovi miša. Butch, Silvestar i Čiči oporavljaju u Bakičinoj bolnici za životinje nakon lova po prometnoj cesti. Silvestar zabunom pomisli da je klokan divovski miš i mora se boriti s njim kad ga na to nagovori njegov sin.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju