Otkrivši da je posljednja etapa njihovog putovanja do grada Castelije prelazak preko Mosta Nebeske strijele, naši junaci pokušavaju to i učiniti, ali nasilno ih zaustavlja ljutiti Gothitelle

21.ep, subota 9. veljače

Otkrivši da je posljednja etapa njihovog putovanja do grada Castelije prelazak preko Mosta Nebeske strijele, naši junaci pokušavaju to i učiniti, ali nasilno ih zaustavlja ljutiti Gothitelle. Netom prije toga, sretnu ženu, koju po prvi puta vide, i koja im kaže da je prije nego što je most bio sagrađen, vodeni taksi prevozio putnike preko rijeke. Iznenada se nađu u nečemu za što Cilan tvrdi da je drugi svijet, jer vide da Most Nebeske strijele nije dovršen i da Gothitelle radi zajedno sa Sally, koja je tada mala djevojčica na vodenom taxiju!

22.ep, nedjelja 10. veljače

Stigavši u Casteliju, grad u kojem se nalazi dvorana Castelija, naši junaci odluče malo ga istražiti, no tada nailaze na prijatelja Burgha koji je voditelj dvorane u gradu Casteliji. Neočekivano otkrivaju uznemirenog Venipedea pod zemljom, i naravno Ash mu želi pomoći. No tada naši junaci otkrivaju da je cijeli grad preplavljen brojnom kolonijom ljutih Venipedea! Građani su u panici, a gradonačelnik grada Castelije naređuje da se nešto podhitno učini. Ali, kada naši junaci nalete na Ashovog suparnika Tripa i otkriju da se on želi boriti protiv Venipedea i otjerati ih, Burgh predlaže da ih se okupi na gradskom Glavnom trgu, gdje mogu na bolji način riješiti uzroke ovog problema, kojem Profesorica Juniper traži uzroke.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju