Nova TV na ekran vraća legendarne Pokemone!

11.ep. - subota 28. travnja
Dok naši junaci zastaju na putu prema dvorani u gradu Nacreneu kako bi nešto pojeli, uoče vrlo neobičnog Pokemona Dwebblea, koji je neobičan zbog toga što nema kamen na leđima koji ga štiti od neprijatelja. Dok promatraju Dwebblea kako buši kamen, Cilan objašnjava Ashu i Iris da će mu taj kamen služiti i kao dom. Iznenada, nakon što je našao odgovarajući kamen, pojavljuju se još tri nova Dwebblea i ukradu mu ga! I premda se naši junaci pokušavaju sprijateljiti s jadnim Dwebbleom, zadatak im nije lak. Kada se Dwebble upusti u borbu s njima slučajno ozlijedi Pansangea i zbog toga mu je jako žao i zato pristaje na prijateljsku ponudu naših junaka.
Dwebble odluči da će pronaći onu trojicu Dwebblea i vratiti svoju kuću, ali to nije lak zadatak, pošto se on sam mora boriti protiv njih troje! Ali kada naši junaci pomognu Dwebbleu razdvojiti trojicu Dwebblea koji su mu ukrali kuću, naš Dweeble se pokaže kao snažan i hrabar Pokemon koji uspijeva pobijediti trojicu lopova. Sretni što mu je dom ponovo na leđima, naši junaci pozdravljaju se od Dwebblea, ali Dwebble daje Cilanu do znanja da želi poći s njima! I tako naši junaci dobivaju novog člana obitelji i nastavljaju svoje putovanje prema dvorani u gradu Nacreneu.

12.ep. - nedjelja 29. travnja
Dok naši junaci putuju prema gradu Nacreneu, iznenada naiđu na grupu vrtićke djece koja su se sprijateljila s Trubbishem, kojeg su našli na smetlištu i spasili ga. Djeca ga žele zadržati u svojoj grupi, ali njihova učiteljica im to ne dopušta, jer smatra da se za Trubbisha nemoguće brinuti i da bi mogao biti opasan za djecu. Ash se ponudi da u ime učiteljice ide porazgovarati s djecom, ali kada vidi kako se djeca lijepo zabavljaju u svojoj kućici i koliko se brinu za Trubbisha staje na njihovu stranu!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju