Dok naši junaci putuju do grada Castelije, mjesta na kojem će se održati Ashova treća dvoranska borba u regiji Unova, nađu se na otvaranju novog Poke Marta koji podsjeća na veliki trgovački centar.

19.ep, subota

Dok naši junaci putuju do grada Castelije, mjesta na kojem će se održati Ashova treća dvoranska borba u regiji Unova, nađu se na otvaranju novog Poke Marta koji podsjeća na veliki trgovački centar. Ulaze i primijete radionu u kojoj Pokemon znalac provjerava kompatibilnost između trenera i Pokemona. Ash stane u red za provjeru, ali kada mu se učini da će u redu čekati beskrajno dugo, netko ga pozove da uđe u jednu radnju. Ona (Burgundy) je također znalac «vrhunske klase», kao što tvrdi.

20.ep, nedjelja

Naši junaci treniraju i ručaju na putu do grada Castelije, ali zaprepaste se kada Ash i Pikachu propadnu u duboku jamu i nestanu! Iris i Cilan nisu svjesni da su Ash i Pikachu upali u veliku rupu, koju je iskopao Sandile koji nosi sunčane naočale i kojeg su već jednom sreli na svom putovanju. Sandile ih je slijedio kako bi izazvao Pikachua na borbu! Ali iznenada, nestašni Ducklett stiže na bojno polje te se tamo nađu tri Duckletta. Polako počinju krasti, prvo Cilanovu posudu za posluživanje, zatim Sandilove sunčane naočale i konačno Ashovu kapu!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju