Dok naši junaci nastavljaju put do gradu grada Castelije i Ashove treće dvoranske borbe u regiji Unova, jaje koje je Ash dobio samo što se nije izleglo!

17.ep - 11. kolovoza
Dok naši junaci nastavljaju put do gradu grada Castelije i Ashove treće dvoranske borbe u regiji Unova, jaje koje je Ash dobio samo što se nije izleglo! I tko bi drugi bio u njemu, nego li Scraggy! Svi žele pozdraviti Scraggyja i zaželjeti mu dobrodošlicu, ali Scraggy se jako uznemiri i pokušava ostale Pokemone napasti Udarcem glavom. Kasnije, Scraggy odbija jesti s ostalima, a ujutro, kada se naši junaci probude, otkriju da je Scraggy nestao!

18.ep - 12. kolovoza
Našavši se u ogromnoj šumi Vrtivjetra, koja se proteže sve do grada Castelije, naši junaci pokušavaju ne skrenuti s puta kako se ne bi izgubili, sve dok ne naiđu na Sewaddlea. Pod dojmom Sewaddleove vješte borbe, Ash skreće s puteljka i krene u potragu za njim, a naši ostali junaci ga slijede. Ali izgube Sewaddlea, te i sami zalutaju u šumi! I tada susreću Burgha, voditelja dvorane u gradu Castelij. Burgh živi u šumi i pokušava povratiti inspiraciju i izvući se iz kreativne krize.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju