‘Vau vau’ opet je vrijeme za Scoobyjevu družinu. Ne propustite nove avanturističke pothvate omiljenog crtanog junaka u drugoj sezoni crtane serije od 13. lipnja na Novoj TV.

(What's New Scooby-Doo?), SAD, 2003., crtana serija
2.sezona
Izvršni producent: Sander Schwartz
Producent: Chuck Sheetz
Redatelji: Joe Sichta, Russell Calabrese, Tim Maltby, Tom Mazzocco

Ova crtana serija je 2003. godine bila nominirala za Day Time Emmy.

U novim nastavcima ekipa Scooby-Doo-a je ponovno na okupu. Omiljeni Scooby zajedno sa svojom ekipom Fredom , Daphe, Velomom i Shaggyjem ulaze u novu avanturističku sezonu. Najpopularnija krimi istraživačka ekipa modernizirala se . Sada pomoću gadžeta, laptopa i GPS sistema lakše razotkriva zločince.
Iako je Fred vođa ekipa te uvijek nalazi nove slučajeve, zasluge za ‘mozak’ operacije preuzela je povučena Velma. Daphne i dalje u tim unosi tračak stila i glamura. Omiljeni Shaggy i dalje će oduševljavati najmlađe gledatelje svojim smislom za humor i velikim apetitom. Scooby još uvijek nije izgubio njuh za otkrivanje opasnosti. Upravo iz toga razloga Scooby može na vrijeme uočiti opasnost i pobjeći.
Druga sezona odvest će naše junake na egzotične lokacije poput Meksika, Grčke i Egipta. Naći će se i u Translivaniji kao i na ledenoj Antartici. Na svojim putovanjima ekipa će se susresti s mnogobrojnim zlikovcima uključujući zombije, zmajeve, vampire gigantske crve. Ne propustite novu sezonu ‘Neustrašivog Scooby doo-a’ od 13.lipnja na Novoj TV.

GLASOVI:
Frank Welker….. Scooby-Doo & Fred
Casey Kasem….. Shaggy
Grey Delisle….. Daphne
Mindy Cohn….. Velma

O LIKOVIMA:

FRED
Fred je glavni u ekipi. On je pokretač svega. Uvijek nalazi nove slučajeve te druge članove ekipe vodi sa sobom. Kao i drugi veliki vođe Fred se odmah baca u akciju.

SCOOBY-DOO
Scooby je voljeni ljubimac ekipe. Shaggy i Scooby su poput braće. Iako jedan drugome kradu hranu i sendviče, sto posto su jedan drugome odani.

SHAGGY
Jedan od kultnih likova u svijetu crtanog filma. Shaggy ima tri glavne karakteristike: voli san, sigurnost i hranu. Shaggy je hipi koji jednostavno obožava sendviče te se uvijek sa Scooby –Doom oko nje bori.

VELMA
Velmu krasi briljantan um. Ona je prava detektivka. Njen mozak je motor koji pokreće svaki slučaj ekipe i ona je uvijek zaslužna za konačno rješenje. Inače Velma je jako realna te uvijek upozorava Freda zbog njegovog pretjerano impulsnog djelovanja.

DAPHNE
Osjećajna i s velikim srcem Daphne je 'srce' Scoobyjeve ekipe. Daphne puno pažnje posvećuje svom odijevanju i odabiru odjeće. Ona je pametna djevojka čija intuicija uvijek pomaže u krajnjem ishodu slučaja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju