PON - NED 06.15

Animirana serija iz radionice cijenjene Helen Doron koja na zabavan način pomaže najmlađim gledateljima usvojiti engleski jezik.

(More Jump With Joey), Izrael, 2015.

Opis animirane serije:


'More Jump With Joey' animirana je serija namijenjena djeci od 6 do 9 godina, čiji je glavni cilj uz pomoć simpatičnih likova naučiti djecu osnove engleskog jezika. Djeca kroz 25 pjesmica te veliki broj igara i aktivnosti usvajaju vokabular engleskog jezika primjeren njihovoj dobi. Kroz sve epizode djeca prate zabavne avanture Joeyja, Millie, Paula i Kangija. Svaka epizoda obrađuje određeno tematsko područje iz svakodnevnog života kao što su hrana, sportovi, zanimanja i prijevozna sredstva, te kroz pjesmice i rime omogućuje najmlađim gledateljima da nauče nešto novo, a usput se i dobro zabave uz ekipu svojih omiljenih animiranih likova.

Kroz cijelu sezonu, Kangi Millie, Paul i Joey susrest će se s vukom i tri praščića iz poznate priče za djecu, uz koje će naučiti kako je to živjeti zajedno, a usput će svoje gledatelje naučiti nazive dijelova kuće. Vesela će ekipa zatim priskočiti u pomoć školskoj kuharici Oliviji nakon što se razboli i tako naučiti djecu nazive različitih vrsta povrća, a upoznat će i Ivicu i Maricu, te njihovu maćehu Doris. Likovi će sudjelovati i u sjajnim Olimpijskim igrama u Storeyvilleu i tako naučiti gledatelje engleske nazive različitih sportova. Šarena škvadra proći će još mnoge avanture – od posjeta muzeju transporta i novog prijateljstva s paukom u Kangijevoj kupaonici, do potrage za psom Fidom i natjecanja talenata u džungli, a vidjet ćemo i kako će likovi riješiti problem kada se odjednom ugase svi semafori u Storyvilleu! Ove će avanture zasigurno zabaviti svako dijete, ali i naučiti ga nečemu novome.

Serija je nastala u radionici cijenjene britanske lingvistkinje Helen Doron, vodeće stručnjakinje u podučavanju engleskog kao stranog jezika. Doron je prije 30 godina revolucionirala podučavanje engleskog kao stranog jezika, a danas je njezina tehnika podučavanja u sklopu međunarodne franšizne mreže prisutna u preko 30 zemalja, uključujući i Hrvatsku.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju