Prije 65 milijuna godina meteori su pali na planet. No meteori su donijeli život, u obliku snažnog, kaotičnog, neukrotivog genetskog materijala. To su bili Monsuni; moć nepoznatog podrijetla, ali s kobnim posljedicama za prapovijesno pučanstvo planete. Moć Monsuna se uspavala s nestankom dinosaurusa. Milijunima godina je padala sve dublje i dublje ispod zemljine površine... sve do danas.

6.ep, ponedjeljak 4. ožujka

S.T.O.R.M. pripremaju blokode kako bi onemogućili sve da izađu iz grada Mandala; Chase polako shvaća da on i njegovi prijatelji trebaju izbjegavati S.T.O.R.M. organizaciju i izvršiti napad na njih.

7.ep, utorak 5. ožujka

Core-Tech tim (Chasov tim) dobiva novo člana - Daxa čija filozofija u stilu prvo pucaj, pa onda postavljaj pitanja, bezobzirno držanje, te potreba za pobunom protiv bilo kakvog autoriteta će postati uzrokom mnogim svađama unutar tima. Dr. Klipse udružuje svoje snage u potrazi za Chasovim ocem.

8.ep, srijeda 6. ožujka

Slijedeći Dax-a, Core-Tech tim sasvim slučajno nailazi na trag Jeredya Sunoa, ali ih napadaju Dark Spin plaćenici. Prije nego li ih ponovno razdvoje Jeredy uspijeva dati svome sinu još jednog Monsuna imenom Evo.

9.ep, četvrtak 7. ožujka

Na obalama Coastal City ribar slučajno ulovi i probudi davno zaboravljenu DIVLJU kapsulu.Probuđena i neobuzdana energija hara gradom u koji dolazi Chase i Core tim.Susreću ribara koji im govori o divljoj kapsuli. U međuvremenu u grad dolazi i S.T.O.R.M. tim koji je u potrazi za kapsulom kako bi ju prisvojio i eksperimentirao na njoj.

10.ep, petak 8. ožujka

Dax otkriva skrovište Core-Tech Tima, narednici Marshall Charlemagne, čelnici vladine agencije S.T.O.R.M. koja želi uz pomoć Monsuna postati vladajući diktator i vladati željeznom rukom. Da li je Dax uistinu izdao svoje prijatelje i time uništio Chasa gledajte i napetoj epizodi Obmane.