Specijalac Strike Squada Alfa želi poraziti Chasea Suna u dvoboju i izaziva ga na borbu pozivajući se na ceremoniju Tav Kagaha.

37.ep - 30. rujna

Specijalac Strike Squada Alfa želi poraziti Chasea Suna u dvoboju i izaziva ga na borbu pozivajući se na ceremoniju Tav Kagaha. Chaseu će trebati velika vještina da se on i njegov Monsun izvuku živi.

38.ep - 1. listopada

Ruka sudbine traži od novoga čuvara da obnovi energiju svojih sluga na bunaru vida. Meta im je djevojka s monsunskim vidom. TCT je mora zaštititi od zle Ruke sudbine.

39.ep - 2. listopada

TCT slijedi monahe do tajne baze profesora Tallisa i ondje otkrivaju eksperiment s frekvencijom Monsuna koji pođe po zlu. Chase i njegova ekipa moraju smisliti novi način borbe kako bi pobijedili.

40.ep - 3. listopada

TCT gubi bitku jer Klipse uz pomoć svoje nove tehnologije namami STORM i prof. Tallisa u Coastal City (Obalni grad) gdje kani pustiti mutirajući plin, a TCT ga u tome mora spriječiti.

41.ep - 4. listopada

Beyal ima viziju u kojoj je gospodar Ey u nevolji. TCT mu kreće u pomoć, ali naiđu na Jednookog Jacka i Pustinjske vukove koji traže sklonište pred STORM-om. Bekka otkriva prošlost koja je povezuje s Beyalom dok Jack pokušava uništiti gospodara Eya.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju