Oni dolaze! Crtana serija Monsuno u jutarnjem terminu!

13.ep - 27. svibnja

Jon Ace odvodi Core-Tech tim u Monsuno rudnik koji je sada istraživački centar Eklipse organizacije. Dok Core- Tech pokušava saznati nešto o Jeredyu Jon Ace planira uništiti Monsuno Essence.

14.ep - 28. svibnja

Chase, Bren, Jinja i Beyal imaju viziju budućnosti u kojoj se Lock odmetne i uzrokuje opće uništenje. Dok razmišlja o toj viziji, Chasea napadne vojnik S.T.O.R.M.-a. Chase se bori protiv vojnika, porazi Airchoppera te Lock pobjegne. U pustinji Lock naiđe na divlju jezgru Monsuna zakopanu u tlu te upije njezinu srž. Bivši agent S.T.O.R.M.-a po imenu Jack iskoristi Locka za vlastite potrebe. Kad Chase i ostali napokon pronađu Jacka i Locka, dođe do bitke i Jack gotovo pobijedi s pomoću svoga Freedom Strikera.

15.ep - 29. svibnja

Chase odlazi u posebnu knjižnicu da bi našao drevnu knjigu koja će mu pomoći da sredi svoj odnos s Lockom. Kada dođu onamo i uzmu knjigu, Dawnmaster im je ukrade. Chase i ostali pođu u potragu za njim i Chase se na kraju domogne knjige. Učenjak pokuša Locka učiniti svojim Monsunom, ali ne uspije. Dawnmaster se bori s Učenjakovim Monsunom Cheeclawom.

16.ep - 30. svibnja

Ekipa odlazi na odmor u Westward City gdje ih napadne Jednooki Jack. Pomogne im neznanac koji je poznavao Jeredyja Suna.

17.ep - 31. svibnja

Chaseove vizije sve su snažnije, dok Beyalove slabe. Dom Pyro vraća se da bi pretvorio tim u trofeje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju