Prije 65 milijuna godina meteori su pali na planet. No meteori su donijeli život, u obliku snažnog, kaotičnog, neukrotivog genetskog materijala. To su bili Monsuni; moć nepoznatog podrijetla, ali s kobnim posljedicama za prapovijesno pučanstvo planete.

1.ep, ponedjeljak 25. veljače

Chase Suno i njegova dva najbolja prijatelja, Bren i Jinja saznaju da je Jeredy Suno (Chasov otac/Znanstvenik koji radi za tajnu vladinu agenciju S.T.O.R.M.) nestao. Jon Ace i S.T.O.R.M. priključuju se Chase-u u labaratoriju, ali njihov cilj je pronaći Jezgru (Core) ispunjenu sa razornom energijom Monsuna koju je Jeredy ostavio svome sinu. Chase malo pomalo uči kako koristiti svoga Monsuna kojeg je nazvao Lock.

2.ep, utorak 26. veljače

Chase saznaje da je njegov otac stvorio Monsuna i nazvao ga Quickforce. Na njemu organizacija S.T.O.R.M. provodi ekspirimente i drži ga pod svojim nadzorom.
Chase odlučuje osloboditi Quickforce te njegov novi gospodar postaje Bren.

3.ep, srijeda 27. veljače

Chasova ekipa na putu je prema Axistownu gdje susreću misterioznu ženu koja ih šalje ih u Podzemlje na borilački turnir.; Jinja postaje gospodarica Monsuna Charger

4.ep, četvrtak 28. veljače

Vođa plaćenika Dark Spin uspjeva na prevaru dovesti Chasa u napuštenu zgradu na veliki obračun i borbu sa Monsunima

5.ep, petak 1. ožujka

Chasea, Bren i JInju je uhvatio zli Knjižničar koji se predstavlja kao velevažni čuvar knjiga u mističnoj Tebabskoj knjižnici. U bijegu im pomaže mistik i redovnik Beyal.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju