Prije 65 milijuna godina meteori su pali na planet. No meteori su donijeli život, u obliku snažnog, kaotičnog, neukrotivog genetskog materijala. To su bili Monsuni; moć nepoznatog podrijetla, ali s kobnim posljedicama za prapovijesno pučanstvo planete. Moć Monsuna se uspavala s nestankom dinosaurusa. Milijunima godina je padala sve dublje i dublje ispod zemljine površine... sve do danas.

21.ep

Dax kaže ostalima iz tima Core-Tech to što zna o Jeredyju te Bren tako otkrije Jeredyjev plan. Tijekom Jackova napada na tim Core-Tech, on otkrije pravi opseg svoje misije timu Core-Tech, a poslije i ostatku svijeta.

22. ep

Tim Core-Tech dobije poruku da Dark Spin hvata Jeredyja pa se uputi pomoći mu. Nakon toga S.T.O.R.M. ponovno uhvati Jeredyja.

23. ep

Slijedeći Chaseov plan, tim Core-Tech pokušava osloboditi Jeredyja iz ralja S.T.O.R.M.-a.

24.ep

Nakon što su Jeredy i tim Core-Tech postavili posljednji uređaj za siguran pad, napadne ih organizacija Eklipse i uhvati Jeredyja.

25.ep

Koristeći Jacka kao diverziju i uz pomoć Dawnmastera, Chase planira provaliti u sjedište organizacije Eklipse te jednom zauvijek osloboditi svog oca.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju