Oni dolaze! Crtana serija Monsuno u jutarnjem terminu!

8.ep - 20. svibnja

Slijedeći Dax-a, Core-Tech tim sasvim slučajno nailazi na trag Jeredya Sunoa, ali ih napadaju Dark Spin plaćenici. Prije nego li ih ponovno razdvoje Jeredy uspijeva dati svome sinu još jednog Monsuna imenom Evo.

9.ep - 21. svibnja

Na obalama Coastal City ribar slučajno ulovi i probudi davno zaboravljenu DIVLJU kapsulu. Probuđena i neobuzdana energija hara gradom u koji dolazi Chase i Core tim. Susreću ribara koji im govori o divljoj kapsuli. U međuvremenu u grad dolazi i S.T.O.R.M. tim koji je u potrazi za kapsulom kako bi ju prisvojio i eksperimentirao na njoj.

10.ep - 22. svibnja

Dax otkriva skrovište Core-Tech Tima, narednici Marshall Charlemagne, čelnici vladine agencije S.T.O.R.M. koja želi uz pomoć Monsuna postati vladajući diktator i vladati željeznom rukom. Da li je Dax uistinu izdao svoje prijatelje i time uništio Chasa gledajte i napetoj epizodi Obmane.

11.ep - 23. svibnja

Jon Ace upozori Chasa da ima izdajicu u timu i predlaže da se Chase pridruži S.T.O.R.M. –u. Chase prihvati ponudu što izaziva raskol u Core–Tech timu. Na putu za S.T.O.R.M. Chase se ipak odluči vratit svome time ali pitanje je da li će moći pobjeći od S.T.O.R.M.-ovih aviona.

12.ep - 24. svibnja

Jon Ace i Core-Tech tim nailaze na stari Monsuno hram u džungli tamo ih napadne ludi agent Eklipse organizacije, Dom Pyro i ukrade im jezgre.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju