Na tajnoj misiji Chase i TCT otkrivaju da zli profesor Tallis sa svojom ekipom pankera monaha želi bombu koja sve razara.

27.ep - 18. studenog

Na tajnoj misiji Chase i TCT otkrivaju da zli profesor Tallis sa svojom ekipom pankera monaha želi bombu koja sve razara. Ona je dovoljno razorna da uništi cijeli grad ako TCT ne nađe način da ih zaustavi.

28.ep - 19. studenog

Na tragu još razornije bombe Chase i TCT otkrivaju da se ona nalazi na raketi STORM-a koja ide ravno na Westward City. Chase s ekipom mora je zaustaviti prije nego što grad bude razoren.

29.ep - 20. studenog

TCT se nalazi u monsunskoj mutiranoj džungli gdje ih napadaju Medea i Darkspin i novi tajanstveni dobročinitelj koji proizvede novi mjenjolik, core, koji preuzima oblik svakog corea koji se bori protiv njega.

30.ep - 21. studenog

Na tragu Monsuna koje kontrolira STORM naši junaci upadaju u zamku koju im je postavila nova skupina maloljetnih kontrolora Monsuna Strike Squad.

31.ep - 22. studenog

Daxa namame u stupicu koju je postavio dr. Klipse obećavši da će mu otkriti što se dogodilo njegovim roditeljima. TCT ga mora naći i spasiti prije nego što se pretvori u toksičnog Daxa u jednom od Klipseovih pokusa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju