Prije 65 milijuna godina meteori su pali na planet. No meteori su donijeli život, u obliku snažnog, kaotičnog, neukrotivog genetskog materijala. To su bili Monsuni; moć nepoznatog podrijetla, ali s kobnim posljedicama za prapovijesno pučanstvo planete. Moć Monsuna se uspavala s nestankom dinosaurusa. Milijunima godina je padala sve dublje i dublje ispod zemljine površine... sve do danas.

11.ep, ponedjeljak 11. ožujka

Jon Ace upozori Chasa da ima izdajicu u timu i predlaže da se Chase pridruži S.T.O.R.M. –u. Chase prihvati ponudu što izaziva raskol u Core–Tech timu. Na putu za S.T.O.R.M. Chase se ipak odluči vratit svome time ali pitanje je da li će moći pobjeći od S.T.O.R.M.-ovih aviona.

12.ep, utorak 12. ožujka

Jon Ace i Core-Tech tim nailaze na stari Monsuno hram u džungli tamo ih napadne ludi agent Eklipse organizacije, Dom Pyro i ukrade im jezgre.

13.ep, srijeda 13. ožujka

Jon Ace odvodi Core-Tech tim u Monsuno rudnik koji je sada istraživački centar Eklipse organizacije. Dok Core- Tech pokušava saznati nešto o Jeredyu Jon Ace planira uništiti Monsuno Essence.

14.ep, četvrtak 14. ožujka

Chase, Bren, Jinja i Beyal imaju viziju budućnosti u kojoj se Lock odmetne i uzrokuje opće uništenje. Dok razmišlja o toj viziji, Chasea napadne vojnik S.T.O.R.M.-a. Chase se bori protiv vojnika, porazi Airchoppera te Lock pobjegne. U pustinji Lock naiđe na divlju jezgru Monsuna zakopanu u tlu te upije njezinu srž. Bivši agent S.T.O.R.M.-a po imenu Jack iskoristi Locka za vlastite potrebe. Kad Chase i ostali napokon pronađu Jacka i Locka, dođe do bitke i Jack gotovo pobijedi s pomoću svoga Freedom Strikera.

15.ep, petak 15. ožujka

Chase odlazi u posebnu knjižnicu da bi našao drevnu knjigu koja će mu pomoći da sredi svoj odnos s Lockom. Kada dođu onamo i uzmu knjigu, Dawnmaster im je ukrade. Chase i ostali pođu u potragu za njim i Chase se na kraju domogne knjige. Učenjak pokuša Locka učiniti svojim Monsunom, ali ne uspije. Dawnmaster se bori s Učenjakovim Monsunom Cheeclawom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju