Oni dolaze! Nova crtana serija Monsuno u jutarnjem terminu!

6.ep - 1. listopada
S.T.O.R.M. pripremaju blokode kako bi onemogućili sve da izađu iz grada Mandala; Chase polako shvaća da on i njegovi prijatelji trebaju izbjegavati S.T.O.R.M. organizaciju i izvršiti napad na njih.

7.ep - 2. listopada
Core-Tech tim ( Chasov tim) dobiva novo člana - Daxa čija filozofija u stilu prvo pucaj, pa onda postavljaj pitanja, bezobzirno držanje, te potreba za pobunom protiv bilo kakvog autoriteta će postati uzrokom mnogim svađama unutar tima. Dr. Klipse udružuje svoje snage u potrazi za Chasovim ocem.

8.ep - 3. listopada
Slijedeći Dax-a, Core-Tech tim sasvim slučajno nailazi na trag Jeredya Sunoa, ali ih napadaju Dark Spin plaćenici. Prije nego li ih ponovno razdvoje Jeredy uspijeva dati svome sinu još jednog Monsuna imenom Evo.

9.ep - 4. listopada
Na obalama Coastal City ribar slučajno ulovi i probudi davno zaboravljenu DIVLJU kapsulu.Probuđena i neobuzdana energija hara gradom u koji dolazi Chase i Core tim.Susreću ribara koji im govori o divljoj kapsuli. U međuvremenu u grad dolazi i S.T.O.R.M. tim koji je u potrazi za kapsulom kako bi ju prisvojio i eksperimentirao na njoj.

10.ep - 5. listopada
Dax otkriva skrovište Core-Tech Tima, narednici Marshall Charlemagne, čelnici vladine agencije S.T.O.R.M. koja želi uz pomoć Monsuna postati vladajući diktator i vladati željeznom rukom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju