Crtana serija 'Monster high' na sasvim nov, osvježavajući i smisleni način okuplja potomke najpoznatijih svjetskih čudovišta koji hrabre 'strahote' u srednjoj školi.

(Monster High), crtana serija
Autorica: Lisi Harrison

Crtana serija 'Monster high' na sasvim nov, osvježavajući i smisleni način okuplja potomke najpoznatijih svjetskih čudovišta koji hrabre 'strahote' u srednjoj školi. Lisi Harrison, autorica bestsellera donosi pomalo neobičan humor, ali i mudrost i dovitljivost koji su zaštitni znak ovog romana. Roman je zanimljiva mješavina čudovišta prikrivenih u obične ljude koji su u interakciji s modernim učenicima srednje škole. Prikazuje pomalo neobičnu romantiku, tinejdžerski strah i izazove s kojima se oni nose.Likovi su inspirirani filmskim čudovištima poput Drakule, Frankensteina, mumija, meduza, stvorenja iz crne lagune, zombija, vukodlaka. Većina glavnih likova su djeca poznatih čudovišta.

Glavni likovi:

Frankie Stein - ima tek 15 dana. Ona je kći dr. Frankeinsteina i njegove mladenke, a stvorio ju je u laboratoriju. Njezina koža je zelene boje i puna šavova. I ona je nova u Monster highu. Njezin ljubimac je štene po imenu Watzit. Frankie je vrlo prijateljski nastrojena i ima sportski duh.

Draculaura - kći grofa Drakule. Ona je vegan i ne pije krv. Stara je 1.599 godina i njezin ljubimac je šišmiš. Ima očnjake, vrlo je draga i slatka i voli pisati priče o svojim prijateljima. Draculaura je veliki obožavatelj ružičaste i crne boje .

Clawdeen Wolf - kći vukodlaka. Ima 15 godina i prekrivena je krznom s naušnicama u svakom od svojih vučje šiljastih ušiju. Njezin ljubimac je ljubičasta mačka. Clawdeen voli modu, izlaske i sva čudovišta.

Lagoona Blue - kći morskog čudovišta ili stvorenje iz crne lagune. Ona nosi akvarij za svog ljubimca, ružičastu piranju Neptunu. Akvarij joj služi kao modna torbica. Voli životinje i sportskog je duha. Uživa u plivanju uz svog ljubimca.
Cleo de Nil - kći mumije. Njezina ljubimica je zmija po imenu Hissette. Ona je kapetanica navijačica i djevojka Deuce Gorgona. Cleo je najpopularnije čudovište u 'Monster Highu' i izdiže se iznad svih.

Ghoulia Yelps - kći zombi para. Najpametnija je djevojka u 'Monster Highu', iako govori 'zombi' jezikom, odnosno samo mrmlja. Njezin ljubimac je plava sova. Ghoulia je sramežljiva i voli čitati, ali je također i vrlo promišljena.

Duce Gorgon - sin čudovišta meduze. Voli voziti skate, zainteresiran je za kuhanje i voli igrati košarku sa svojim timom. Nosi naočale kako ne bi privremeno pretvarao druge ljude u kamen i ima nekoliko zelenih zmija na glavi.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju