Mia, Vincent i Paula odu na sladoled te upoznaju zgodnog, mladog princa koji je jako sličan Mou. Mia se svidi princu, a Vincent jedva uspijeva prikriti golemu ljubomoru.

18.ep. - 26. srpnja

Mia, Vincent i Paula odu na sladoled te upoznaju zgodnog, mladog princa koji je jako sličan Mou. Mia se svidi princu, a Vincent jedva uspijeva prikriti golemu ljubomoru. No dužnost zove u Centopiji gdje je i Mo dobio uzbudljivu dužnost: mora preuzeti ulogu vladara Centopije jer kralj i kraljica imaju temperaturu. Ali kada Gargona i njezina zla vojska stjeraju Miju i Yuko u kut, Mo mora napustiti svoj položaj i pronaći način kako da ih vrati na sigurno.

19.ep. - 27. srpnja

Na Mijinu žalost, Mia i Violetta moraju zajedno raditi na projektu. Violetta ne želi surađivati i uporno tvrdi da ima sve pod kontrolom, odbijajući Mijine ozbiljne pokušaje da nešto naprave. Očito je da kani varati, no Mijina je prava briga u Centopiji. Phuddle je izradio novi, neobičan instrument: orgulje koje privlače i očaraju slušače. Nažalost, čini se da privlače pogrešnu vrstu pozornosti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju