Mia i njezini kolege iz razreda uče kako se priprema svježa tjestenina.

12.-13.ep., 12. travanj

Mia i njezini kolege iz razreda uče kako se priprema svježa tjestenina. Iako su se zaprljali, dobro se zabavljaju dok se Violettina neslana šala ne počne pretvarati u pravu tučnjavu hranom. No Miju čekaju veće bitke. U Centopiji Phuddle joj se pridruži na putu prema mračnim, obraslim Visokim špiljama. Phuddle očajnički želi biti vilenjak, čak si je napravio nezgrapna krila. Hoće li biti od pomoći ili će joj samo smetati?
Uskoro će se održati školsko natjecanje u talentu i Mia je spremna otkriti svijetu svoju skrivenu vještinu: stepanje. Ali zahvaljujući ljubomornoj Violetti njezine cipele za stepanje nestanu tik pred izlazak na pozornicu. Zabrinuta Mia odlazi u Centopiju te otkrije da se i Onchao priprema za nastup: posebnu ceremoniju jednoroga u vulkanu koju predvodi strašni Vatreni jednorog. Ali kada munculusi zatoče Yuko i Moa, Mia mora upasti na ceremoniju kako bi zatražila Onchaovu pomoć.

14.ep., 13. travanj

U kasne noćne sate u svom domu Mia se bori s jezivim zvukovima koji joj ne daju spavati. No situacija u Centopiji još je strašnija dok Mia i vilenjaci traže komadić Trube u ukletom dijelu šume. Uskoro saznaju da jezivi glasovi u šumi nisu ono što se čini te da Panthea ima vlastiti interes u ovoj jezivoj šumi.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju