Medo se opustio u omiljenom naslonjaču i pripremio za gledanje utakmice.

9.-10. ep. - 19. studenog

Medo se opustio u omiljenom naslonjaču i pripremio za gledanje utakmice. Prije svega mora se riješiti Maše, kako bi u miru uživao. Dao joj je mobitel, kako bi ga nazvala u slučaju opasnosti i poslao u šetnju šumom. Ali Maša zove Medu i zbog potpuno beznačajnih razloga pa kada se stvarno nađe u opasnosti Medo se više ne javlja...

Maša želi naučiti klizati, no nema od koga s obzirom da Medo spava. To ju ne sprječava u naumu, te mu ona navlači role na noge i odvlači ga na smrznuto jezero. Probudivši se, Medo uviđa da mu nema druge, nego naučiti Mašu klizati.


11.-12. ep. - 20. studenog

Početak je rujna te Maša, baš kao i sva ostala djeca želi krenuti u školu. Oduševljen njezinim entuzijazmom, Medo je odlučio pomoći i već je sutradan Maša u školskoj klupi. Uza sve pokušaje da bude pažljiv učenik na kraju ipak potpuno izludi Medu.

Medo strpljivo čeka na berbu mrkve. Ali isto čeka i gladni zeko. Medo dolazi na briljantnu ideju – dati Maši da istjera dosadnog zeca iz vrta. No, taj će plan završiti potpuno drugačije od onoga kako je to Medo zamislio.

>>>> Maša i Medvjed, 22. studenog

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju