Vukovi su skovali plan kako da otmu Mašu i traže Medu otkupninu za nju.

1.sez., 5.-6. ep. - 12. studenog

Vukovi su skovali plan kako da otmu Mašu i traže Medu otkupninu za nju. Ali plan im se izjalovi kad shvate da je Medo u stvari zadovoljan što je Maša nestala. Kada im Maša zagorča život do krajnjih granica oni odluče platiti Medi samo da ih oslobodi Maše.

Medo je ubrao ukusne plodove i krenuo praviti džem. Ideja baš po Mašinom ukusu! A i nema ništa bolje od igranja astronauta sa staklenkom za džem na glavi. Pokušavši izvući Mašu iz staklenke, Medi zaglavi šapa, te će ostatak njegovog dana proći u pokušajima da ju izvuče.


1. sez., 7.-8. ep. - 13. studenog

Medo se probudio dolaskom proljeća i dok je trčao šumom susreće prekrasnu medvjedicu te se odmah zaljubio. S cvijećem i bombonjerom u rukama juri ju pozvati na spoj. Ali naravno, Maša je tu kako bi pokvarila sve njegove planove... Medo će učiniti sve kako bi se riješio djevojčice koja mu kvari ljubavnu idilu. Nakon što medvjedica primijeti Mašu, Medo mora odlučiti – Maša ili medvjedica.

Medo je krenuo na pecanje. Zabacio je udicu i sav je u iščekivanju ulova. No, čim prva riba zagrize pojavi se Maša i pretvori mu ugodan izlet u noćnu moru. Sad Medo mora napraviti i Maši štap za pecanje a njen je prvi ulov Zlatna Ribica...

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju