Fifi je energična i zabavna te vrlo pozitivna, vrijedna i uveseljava mnoge.

3.sezona, 8.epizoda - 6. prosinac
Fifi je u cvjetnom vrtu. Pipi, Zlatka Latica i Fifi su na Pipovo igralištu. Pip padne te ga zaboli ruka. Fifi kaže kako je to samo mala ogrebotina. Pip je tužan zato što je dobio malu ogrebotinu. Pip dobije jagodu te je odmah bolje volje.

3.sezona, 9.epizoda - 7. prosinac
Fifi i Bumbo su u vrtu. Stavljaju prutiće i konopce da može vrt radi. Teta tulli je rekla da će im Zlatka i Latica pomoći. No one po običaju kasne. Kasne zbog toga što su začule pjesmu.

3.sezona, 10.epizoda - 8. prosinac
Svi su u vrtu igraju se školice. Fifi e igra sa Zlatko i Laticom. Bumbo je prisilno sletjio , jer ga je popi zamolila da će danas biti proslava sa sladoled. Bumbmo će donijeti med.

3.sezona, 11.epizoda - 9. prosinac
Fifi i Bumbo počinju bojati njenu kuhinju. Bumbo je jako sretan zato što će izgledati prekrasno kada ga oboje. Zlatka i Latica dolaze, a Fifi je zaboravila da danas mora čuvati Zlatku i Laticu.

3.sezona, 11.epizoda - 10. prosinac

Fifi se igra skrivača sa Zlatkom i Laticom. Fifi zove sve da se idu igrati s njima. Zlatki je baš zabavna igra. Fifi im predloži da se igraju šašave peteljke. Pip kaže da se ta igra ispravno zove skrivanja i traženja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju