NEDJELJA 06.45

(Dinofroz), 2012., Italija, animirana serija

Autor animirane serije: Orlando Corradi

Nova TV donosi novu uzbudljivu animiranu seriju o skupini prijatelja koja nabasa na društvenu igru koja ih magično transportira u svijet Dinofroza. Uskoro otkriju da se u tom fantastičnom svijetu mogu transformirati u dinosaure, i to uz pomoć posebnih, magičnih kristala!O animiranoj seriji:

'Dinofroz' je animirana serija proizvođača igračaka Giochi Preziosi u suradnji s talijanskim studijem Mondo TV. Inspirirana je kolekcijom popularnih Dinofroz igračaka koja je lansirana u Italiji 2008. godine te ubrzo nakon toga postala jedna od najpopularnijih linija igračaka za dječake na tržištu.

Serija prati pustolovine dvanaestogodišnjeg dječaka Toma i njegovih prijatelja, Boba, Johna i Erica, koji žive u gradiću Rocktownu. Jednoga dana u studiju Tomova oca, koji je misteriozno nestao nekoliko tjedana prije toga, Tom i prijatelji pronalaze neobičnu igru. Na njihovo iznenađenje, čim počnu igrati igru, teleportirani su u svijet prošlosti, gdje su okruženi dinosaurima i zmajevima. Uskoro shvate da se i sami mogu transformirati u dinosaure uz pomoć magičnih kristala Rockfroz. Uz te moćne kristale, Tom se pretvara u T-Rexa, John u Smilodona, Eric postaje Pterodix, a Bob se transformira u Triceropa. Njihovi protivnici su zli zmajevi, i to vampirski zmaj Vlad, zmijski zmaj Kobrax, zmaj ratnik Gladius i Neceron, gospodar svih zmajeva. Otkrijte kako će četvorica ovih hrabrih prijatelja udružiti snage i boriti se protiv zlih zmajeva kako bi spasili Zemlju od njihove vladavine!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju