Devetnaesta epizoda prikazat će nam kulinarske zgode i nezgode poznatih lica iz javnog života u još jednom Testu kreativnosti.

19. ep. - 22. kolovoza

Devetnaesta epizoda prikazat će nam kulinarske zgode i nezgode poznatih lica iz javnog života u još jednom Testu kreativnosti. No, budući da smo u polufinalu, ovaj će Test kreativnosti biti ponešto drugačiji od onog s kojim su se kandidati dosad već suočili. Najbolji iz prethodnog izazova ´Završi to jelo!´ imat će prednost odabira glavne namirnice, no neće birati namirnicu i za ostatak ekipe – već samo za sebe, dok će se ostali snalaziti s namirnicama koje su im preostale. Bit će zanimljivo vidjeti koji će biti redoslijed odabira i po kojim će kriterijima kandidati birati između šest različitih vrsta mesa. U ovoj emisiji za jednog od celebrity kandidata igra će završiti, a je li prednost nekad nedostatak te tko će se oprostiti od borbe za titulu prvog Celebrity MasterChefa, saznat ćemo u novoj emisiji.


20. ep. - 23. kolovoza

U 20. epizodi se nastavlja polufinale u najpoznatijoj reality kuhinji. Izazovi će biti sve zahtjevniji, a atmosfera će biti na vrhuncu. Nova emisija donijet će kulinarske dogodovštine lica iz javnog života koji će za zadatak imati repliciranje dvaju jela jednog od najboljih kuhara Hrvatske – Andreja Barbieria. Punjena tagliatella od hlapa u vlastitom umaku sa šafranom i hrskavi millefoglie od hlapa i orade s kremom od brokule i lososovom ikrom bit će jela zanimljivog izgleda i nadasve prekrasnog okusa. Kako će se kandidati snaći s kopiranjem dvaju jela čija je osnova hlap, a kome će upravo ono biti posljednji pripremljeni tanjuri u MasterChef kuhinji, ne propustite saznati u novom izdanju showa.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju