Bumba je veseli mali klaun koji se svakodnevno zabavlja sa svojim prijateljima u cirkusu.

31.-32.ep – ponedjljak 3. listopada
Malena beba je ljuta, a Bumba će učiniti sve da ju smiri. Što ona hoće i hoće li joj Bumba moći napokon udovoljiti? Bumba će pokušati zabaviti ju onime što najbolje zna – svojim najboljim trikovima.
Bumbin motor je potrgan. Iako je Bumba htio izvesti novi trik na motoru, shvatio je kako ipak ne može. Možda i nije neki problem u pitanju, možda motoru samo nedostaje malo benzina. Bumba će riješiti ovaj problem i izvesti napokon svoj trik.

33.-34.ep – utorak 4. listopada
Bumba zafrkava svog prijatelja Bumbalu dok on pokušava čitati u miru. Bumbalu je potrebno malo mira kako bi završio knjigu koju je započeo čitati. Bumbi je dosadno i želio bi se igrati. Hoće li Bumbalu popustiti i posvetiti se svom prijatelju?
Bumba je u potrazi za svojom omiljenom loptom. Lopta se ne ponaša kako je zamislio, te Bumba mora smisliti plan kako će je uloviti. Možda mu pomognu i njegovi prijatelji, no Bumba neće biti miran dok njegova loptica ne bude opet uz njega.

35.-36.ep – srijeda 5. listopada
Bumba se skriva iza ogromne lopte. To je samo trik da se malo poigra s prijateljima koji ga posvuda traže. Bumbalo je posebno zabrinut što ga ne može pronaći.
Bumba će se poigrati s velikim blokom. Što će sve izvoditi, koje nove trikove smisliti? Jedno je sigurno, odlično će se pritom zabaviti. Njegovi prijatelji također će mu se rado pridružiti u ovoj velikoj igri!

37.-38.ep – četvrtak 6. listopada
Bumbin pas Babaki se igra. Bumba smisli zanimljiv zadatak. Babaki mora donijeti loptu koju mu on baci kod njega. No Babaki svaki put donese neku drugu stvar, a loptu ostavi.
Bumba i njegovi prijatelji su u velikoj paradi. Parada treba razveseliti sve malene. Sve je šareno, a sudionici parade su sretni. Svi uživaju u veselom danu.

39.-40.ep – petak 7. listopada
Bumba i maleni morski lav se igraju. Njih dvoje zabavljaju se loptama. Pokušavaju održati loptice na vrhu svog nosa. Čini se kako im to uspijeva.
Bumba i Bumbalu se odluče na novi trik. Oboje žele hodati po užetu. Bumba i Bumbalu nakon hodanja užetom žele se odlučiti na riskantan trik.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju