Bumba je veseli mali klaun koji se svakodnevno zabavlja sa svojim prijateljima u cirkusu.

29.epizoda - 29. studenog
Bumba će izvesti opasan trik s užetom. U tom triku klaun Bumba poslužit će se i s jednom loptom. Hoće li lopta pasti ili ne, vidjet ćemo u današnjem nastavku o veselom klaunu Bumbi i njegovom malom cirkusu.
30.epizoda - 29. studenog
Bumbalu svira gitaru. Pridružit će mu se i klaun Bumba glasnim sviranjem na svom malom bubnju. Tko će se zabaviti, a tko protestirati? Jedno je sigurno, dvojica prijatelja odlično će se provesti uz vesele glazbene melodije.

31.epizoda - 30. studenog
Malena beba je ljuta, a Bumba će učiniti sve da ju smiri. Što ona hoće i hoće li joj Bumba moći napokon udovoljiti? Bumba će pokušati zabaviti ju onime što najbolje zna – svojim najboljim trikovima.
32.epizoda - 30. studenog
Bumbin motor je potrgan. Iako je Bumba htio izvesti novi trik na motoru, shvatio je kako ipak ne može. Možda i nije neki problem u pitanju, možda motoru samo nedostaje malo benzina. Bumba će riješiti ovaj problem i izvesti napokon svoj trik.

33.epizoda - 1. prosinca
Bumba zeza svog prijatelja Bumbalu dok on pokušava čitati u miru. Bumbalu je potrebno malo mira kako bi završio knjigu koju je započeo čitati. Bumbi je dosadno i želio bi se igrati. Hoće li Bumbalu popustiti i posvetiti se svom prijatelju?
34.epizoda - 1. prosinca
Bumba je u potrazi za svojom omiljenom loptom. Lopta se ne ponaša kako je zamislio, te Bumba mora smisliti plan kako će je uloviti. Možda mu pomognu i njegovi prijatelji, no Bumba neće biti miran dok njegova loptica ne bude opet uz njega.

35.epizoda - 2. prosinca
Bumba se skriva iza ogromne lopte. To je samo trik da se malo poigra s prijateljima koji ga posvuda traže. Bumbalo je posebno zabrinut jer ga ne može pronaći.
36.epizoda - 2. prosinca
Bumba će se poigrati s velikim blokom. Što će sve izvoditi, koje nove trikove smisliti? Jedno je sigurno, odlično će se pritom zabaviti. Njegovi prijatelji također će mu se rado pridružiti u ovoj velikoj igri!

37.epizoda - 3. prosinca
Bumbin pas Babaki se igra. Bumba smisli zanimljiv zadatak. Babaki mora donijeti loptu koju mu on baci kod njega. No Babaki svaki put donese neku drugu stvar, a loptu ostavi.
38.epizoda - 3. prosinca
Bumba i njegovi prijatelji su u velikoj paradi. Parada treba razveseliti sve malene. Sve je šareno, a sudionici parade su sretni. Svi uživaju u veselom danu.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju