Bumba je veseli mali klaun koji se svakodnevno zabavlja sa svojim prijateljima u cirkusu.

21.-22.ep - ponedjeljak 26. rujna
Nakon što je Bumba učio pričati ptičicu Kiwi, sada će ona Bumbu učiti zviždati i pjevušiti. Bumba je dobar učenik, jako mu je stalo da nauči puno toga, te marljivo uči od svoje prijateljice Kiwi. I ostaloj djeci će se njihovo zviždanje jako svidjeti, te će svi htjeti s njima zazviždati.
Bumba pliva u moru. U predivnom plavom moru Bumba susreće mnoge fantastične ribe. Bumba je očaran morskim ribama. Sigurno će upoznati i steći mnoge nove prijatelje.

23.-24.ep - utorak 27. rujna
Bumba žarko želi kušati sladoled od svog prijatelja Bumbala. No, klaun Bumbalu ne želi s Bumbom dijeliti svoj sladoled. Bumba će morati posegnuti za novim trikom i iz jednog sladoleda napraviti dva. Tada će svi biti zadovoljni.
Bumba će voziti svoj motor prema velikom bloku. Kako će izbjeći ovu prepreku? Svi prijatelji će ovo gledati i navijati za malenog klauna Bumbu. Ovo je jedan od opasnijih trikova klauna Bumbe.

25.-26.ep - srijeda 28. rujna
Iako je u cirkusu uvijek veselo Bumba i Bumbalu se dosađuju. Sva sreća ugledat će veliku loptu na plaži. One su toliko zabavne tako da će se klaunovi Bumba i Bumbalu odlično zabaviti i pritom istjerati dosadu iz svojih života.
Bumba izrađuje jako veliki toranj. Iza njega će se moći sakriti. Ili možda ipak neće.... uglavnom, prijatelji će mu pokušati pomoći da toranj bude najveći do sada, a koliko će im u tome uspjeti, vidjet ćemo u današnjem nastavku o pustolovinama malenog klauna Bumba.

27.-28.ep - četvrtak 29. rujna
Slonić Tumbi uči brojati. Brojke su jedino što mu se vrti po glavi. Sva sreća, Bumba već sada zna brojati do tri. To će i Tumbi pomoći da savlada svoje prvo odbrojavanje. Zabavno je učiti nove stvari, a brojanje je jedno od njih za ove male cirkusante.
Bumba i Bumbalu izvest će čudan i zahtjevan trik koji do sada nisu nikada još izvodili. Bit će tu čekića, lopti, ali i jedna truba... Pritom će se odlično zabaviti, a i djeci će se ovaj novi trik iznimno svidjeti. Možda će ga čak morati zbog toga dvaput izvesti.

29.-30.ep - petak 30. rujna
Bumba se igra sa svojim čekićem. Igra je zabavna sve dok se čavlići ne pobune. Svaki čavao ide u svoju stranu te uopće ne slušaju Bumbu. Kako će ih klaun Bumba dovesti u red?
Klaunovi Bumba i Bumbalu danas će izvesti trik s klackalicom. Trik je jako zanimljiv i svima će se svidjeti. Pogotovo kada jedna veoma teška lopta upadne u Bumbalov šešir.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju