Bumba je veseli mali klaun koji se svakodnevno zabavlja sa svojim prijateljima u cirkusu.

19.epizoda - 22. studenog
Bumba se igra sa svojim čekićem. Igra je zabavna sve dok se čavlići ne pobune. Svaki čavao ide u svoju stranu te uopće ne slušaju Bumbu. Kako će ih klaun Bumba dovesti u red?

20. epizoda - 22. studenog
Klaunovi Bumba i Bumbalu danas će izvesti trik s klackalicom. Trik je jako zanimljiv i svima će se svidjeti. Pogotovo kada jedna veoma teška lopta upadne u Bumbalov šešir.

21.epizoda - 23. studenog
Bumba će danas učiti morskog lava pjevanju. Iako će se Bumbin prijatelj jako truditi da pjeva što ljepše, pred njim je još puno posla. Bumba će mu pomoći da savlada prve melodije. Zajedno će uživati u pjesmi i plesu, ali prije toga treba još puno toga naučiti.

22. epizoda - 23. studenog                                                                 Danas je pravi sportski dan u cirkuskom šatoru. Bumba i Bumbalu igraju kriket.
Dobro će se zabavljati i lijepo igrati, a dogodit će se i jedna iznimno smiješna stvar. Svi će se dobro nasmijati.

23.epizoda - 24. studenog
Bumba žarko želi kušati sladoled od svog prijatelja Bumbala. No, klaun Bumbalu ne želi s Bumbom dijeliti svoj sladoled. Bumba će morati posegnuti za novim trikom i iz jednog sladoleda napraviti dva. Tada će svi biti zadovoljni.

24.epizoda - 24. studenog
Bumba će voziti svoj motor prema velikom bloku. Kako će izbjeći ovu prepreku? Svi prijatelji će ovo gledati i navijati za malenog klauna Bumbu. Ovo je jedan od opasnijih trikova klauna Bumbe.

25.epizoda - 25. studenog
Iako je u cirkusu uvijek veselo Bumba i Bumbalu se dosađuju. Sva sreća ugledat će veliku loptu na plaži. One su toliko zabavne tako da će se klaunovi Bumba i Bumbalu odlično zabaviti i pritom istjerati dosadu iz svojih života.

26.epizoda - 25. studenog
Bumba izrađuje jako veliki toranj. Iza njega će se moći sakriti. Ili možda ipak neće.... uglavnom, prijatelji će mu pokušati pomoći da toranj bude najveći do sada, a koliko će im u tome uspjeti, vidjet ćemo u današnjem nastavku o pustolovinama malenog klauna Bumbe.

27.epizoda - 26. studenog
Slonić Tumbi uči brojati. Brojke su jedino što mu se vrti po glavi. Sva sreća, Bumba već sada zna brojati do tri. To će i Tumbi pomoći da savlada svoje prvo odbrojavanje. Zabavno je učiti nove stvari, a brojanje je jedno od njih za ove male cirkusante.

28.epizoda - 26. studenog                                                      Bumba i Bumbalu izvest će čudan i zahtjevan trik koji do sada nisu nikada još izvodili. Bit će tu čekića, lopti, ali i jedna truba... Pritom će se odlično zabaviti, a i djeci će se ovaj novi trik iznimno svidjeti. Možda će ga čak morati zbog toga dvaput izvesti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju