Bumba je veseli mali klaun koji se svakodnevno zabavlja sa svojim prijateljima u cirkusu.

11.-12.ep - ponedjeljak 19. rujna
Bumbalu je klaun baš kao i Bumba. Danas se ovo dvoje prijatelja igraju igre skrivača. Bumbalu će tražiti Bumbu. Bumbalu će se zapitati gdje se Bumba mogao sakriti. No, s druge strane i Bumba je u potrazi za svojim prijateljem Bumbalom. Vidjet ćemo tko će koga zapravo pronaći.
Bumba i njegov morski lav žongliraju. Ovog puta ovo dvoje cirkusanata za žongliranje koriste stolice. Morski lav će staviti veoma tešku stolicu na vrh svoga nosa. Što će se dogoditi, hoće li uspjeti održati ravnotežu?

13.-14.ep - utorak 20. rujna
Još jedan dan u malom šarenom cirkusu. U jednom trenutku Bumba baci svog prijatelja slona Tumbija u zrak. Svi su iznenađeni jer je slon veoma težak. Veliki slon Tumbi zatim padne na tlo, te ostavi sve bez daha. Da li je Tumbi dobro i kako će završiti ova cirkuska točka?
Bumba i Bumbalu žele igrati ping pong. Kada odluče zaigrati naiđu na problem. Bumba nigjde ne može pronaći lopticu. Odjednom je spaze, te se moraju jako potruditi da ju uhvate. Naravno, pritom će se odlično zabaviti.

15.-16.ep - srijeda 21. rujna
Nakon što je Bumba učio pričati ptičicu Kiwi, sada će ona Bumbu učiti zviždati i pjevušiti. Bumba je dobar učenik, jako mu je stalo da nauči puno toga, te marljivo uči od svoje prijateljice Kiwi. I ostaloj djeci će se njihovo zviždanje jako svidjeti, te će svi htjeti s njima zazviždati.
Bumba pliva u moru. U predivnom plavom moru Bumba susreće mnoge fantastične ribe. Bumba je očaran morskim ribama. Sigurno će upoznati i steći mnoge nove prijatelje.

17.-18.ep -četvrtak 22. rujna
Bumba se igra na velikoj klackalici. Njegov prijatelj maleni medvjed Nanadu poletjet će visoko prema u nebu i napraviti fantastičan salto. Svoj djeci svima će se svidjeti ova točka. Bumba će biti ponosan na svog malenog prijatelja.
Bumbin sladoled je pao na pod. Bumba je jako tužan jer je baš bio sretan zbog sladoleda. Srećom tu je njegov prijatelj Bumbalu koji mu pokloni novi sladoled. Prijatelji klaunovi skupa će uživati u slatkom desertu.

19.-20.ep - petak 23. rujna
Bumba se igra sa svojim čekićem. Igra je zabavna sve dok se čavlići ne pobune. Svaki čavao ide u svoju stranu te uopće ne slušaju Bumbu. Kako će ih klaun Bumba dovesti u red?
Klaunovi Bumba i Bumbalu danas će izvesti trik s klackalicom. Trik je jako zanimljiv i svima će se svidjeti. Pogotovo kada jedna veoma teška lopta upadne u Bumbalov šešir.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju