Bumba je veseli mali klaun koji se svakodnevno zabavlja sa svojim prijateljima u cirkusu.

1.epizoda - ponedjeljak 18. travnja
Bumba je veseli mali klaun koji se svakodnevno zabavlja sa svojim prijateljima u cirkusu koji je ujedno i njihov dom. Jednog dana Bumbalu lansira u zrak Bumbin šešir, a to napravi pomoću klackalice. Šešir poleti prema nebu. Bumbu sada zanima hoće li ikada ponovno vidjeti svoj šešir.

2.epizoda - utorak 19. travnja
Klaun Bumba je izgubio cipele. Zato mora hodati okolo samo u čarapama. Bumba je sve pretražio, ali ne može pronaći svoje cipele. Da li mu je netko namjerno sakrio obuću ili ih je mali klaun samo zametnuo? Pomoću svojih malih prijatelja sigurno će ih već pronaći.

3.epizoda - srijeda 20. travnja
Klaun Bumba je ovog puta u ulozi učitelja. Bumba će učiti svog prijatelja Kiwia kako da počne pričati. Govor sam po sebi je jako težak Kiwiju stoga Bumba ima težak zadatak. I ostali prijatelji pomoći će Bumbi u ovoj ni malo lakoj misiji za jednu pticu.

4.epizoda - četvrtak 21. travnja
Maleni klaun Bumba zaigrao se sa svojom novom igračkom. Naime, sa čekićem nastoji izbiti čavao. No čavao je odlučio biti neposlušan, čak se čini da ima pametnijeg posla. No, uporan klaun Bumba ne odustaje od svoje namjere.

6.epizoda - petak 22. travnja
Klaun Bumba iz svog velikog šešira u jednom trenutku izvući će nešto prelijepo i magično. Magični štapić koji proizvodi glazbu. Bumba će ovim činom razveseliti sve oko sebe.
 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju