Bumba je veseli mali klaun koji se svakodnevno zabavlja sa svojim prijateljima u cirkusu.

41.i 42.epizoda - ponedjeljak 16. svibnja
Bumba želi pomoći ptici Kiwi da leti. Kiwi je jako tužan te ga tako Bumba želi razveseliti. Kiwi se trudi svim snaga da poleti te konačno vidi kako izgleda kada si u zraku.
Bumba se odluči igrati s djetetom. No čini se kako se djetetu ne da raditi ništa. Kako bi potaknuo dijete, Bumba se dosjeti odlične ideje. Odluči mu ponuditi veliku bananu.

43.i 44.epizoda - utorak 17. svibnja
Bumba i Bumbalu se odluče igrati. No koju će igru odabrati? Dvoje prijatelja odluči se da će igrati baseball. Kako napucavaju lopticu, naiđu na probleme. Naime, svaki put kada bace lopticu, ona se vraća natrag.
Bumba odluči napraviti trik s velikim lavom. Lav prihvati Bumbinu ideju. Lav je jako vješt s loptom, a Bumba je zadovoljan.

45.i 46.epizoda - srijeda 18. svibnja
Bumbin šešir je jako prevrtljiv. Svaki put kada ga Bumba pokušava uzeti, on počne skakutati te se ne da uhvatiti. Bumba se jako muči zbog toga.
Bumba i Bumbalu odluče skladati glazbu. Prvo moraju odlučiti što će skladati, pa će onda zajedno stvarati glazbu. Bumba i Bumbalu dobro se zabave otkrivajući svoju umjetničku stranu.

47. i 48.epizoda - četvrtak 19. svibnja
Bumba je zaista dobar učitelj. Tako jednog dana Bubma odluči naučiti svog prijatelja ptičicu Kixi da nauči novu riječ. Bumba se trudi dok da Kiwi što prije usvoji novu riječ.
Bumba pokazuje svoja tri čarobna štapića svojim prijateljima. Slon Thumbi odluči tako brojati do tri na svom bubnju. Bumba ima iznenađenje.

49.i 50.epizoda - petak 20. svibnja
Bumbalu odluči svirati trubu, a Bumba ga želi pratiti. No to mu ne uspiejva zato što Bumbini bubnjevi su preglasni. Bumba odluči stišati svoje bubnjeve. Sada njegovo sviranje puno ljepše zvuči.
Bumba je opet u ulozi učitelja. Bumba odluči naučiti malog slona Tumbija da nauči brojati. Kako bi lakše zapamtio brojeve, Tumbi je odlučio brojati na svojim velikim bubnjevima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju