Bumba, klaun koji živi u cirkusu odlično se zabavlja sa svojim prijateljima, a djeca ga jednostavno obožavaju!

1.-2.ep - ponedjeljak 13. veljače
Bumba je veseli mali klaun koji se svakodnevno zabavlja sa svojim prijateljima u cirkusu koji je ujedno i njihov dom. Jednog dana Bumbalu lansira u zrak Bumbin šešir, a to napravi pomoću klackalice. Šešir poleti prema nebu. Bumbu sada zanima hoće li ikada ponovno vidjeti svoj šešir.
Klaun Bumba je izgubio cipele. Zato mora hodati okolo samo u čarapama. Bumba je sve pretražio, ali ne može pronaći svoje cipele. Da li mu je netko namjerno sakrio obuću ili ih je mali klaun samo zametnuo? Pomoću svojih malih prijatelja sigurno će ih već pronaći.

3.-4.ep - utorak 14. veljače
Klaun Bumba je ovog puta u ulozi učitelja. Bumba će učiti svog prijatelja Kiwia kako da počne pričati. Govor sam po sebi je jako težak Kiwiju stoga Bumba ima težak zadatak. I ostali prijatelji pomoći će Bumbi u ovoj ni malo lakoj misiji za jednu pticu.
Maleni klaun Bumba zaigrao se sa svojom novom igračkom. Naime, sa čekićem nastoji izbiti čavao. No čavao je odlučio biti neposlušan, čak se čini da ima pametnijeg posla. No, uporan klaun Bumba ne odustaje od svoje namjere.

5.-6.ep - srijeda 15. veljače
Klaun Bumba iz svog velikog šešira u jednom trenutku izvući će nešto prelijepo i magično. Magični štapić koji proizvodi glazbu. Bumba će ovim činom razveseliti sve oko sebe.
Bumba je izgradio toranj. Kada Bumba napusti mjesto gdje je napravio toranj dogodi se nešto nevjerojatno. Blokovi tornja počinju rasti te postaju sve veći i veći. Kako će maleni klaun Bumba zaustaviti nekontrolirani rast tornja. Može li to učiniti sam ili će mu ipak u pomoć priskočiti njegovi vjerni maleni prijatelji?

7.-8.ep - četvrtak 16. veljače
Danas je na redu glazbeni sat u malenom šarenom cirkusu. Bumbalu će svirati harmoniku, a Bumba će se uhvatiti u koštac s trubom. Pitanje je hoće li se Bumbalu i Bumba moći uskladiti te zajedno odsvirati melodiju. Vidjet ćemo kako će na njihovo izvođenje glazbe reagirati ostali stanovnici malenog cirkusa.
U malom cirkusu je veselo - Bumba i maleni morski lav žongliraju i pritom se odlično zabavljaju. Rade razne trikove i pritom smišljaju i nove, još neviđene žonglerske pokrete. Morski lav je zadivljen Bubminim umijećem.

9.-10.ep - petak 17. veljače
Bumba će ovaj put iz svog šešira izvaditi tri predivna nilska konja. Klaun Bumba je oduševljen zato što su nilski konji stvarno predivni te mu pružaju puno veselja. Zajedno s ostalim društvom iz malog cirkusa Bumba će se sjajno zabaviti.
Bumba i Bumbalu hodaju po užetu. Kako bi stvari bile još napetije i Bumba i Bumblu skaču po užetu s velikim loptama. Vidjet ćemo hoće li ovu vještinu do kraju uspješno izvesti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju